Τζώρτζια Κεφαλά: «Έχω δεχτεί προτάσεις για…» – Η εξομολογητική συνέντευξη της τραγουδίστριας στην κάμερα του ΣΚΑΪ

30 Οκτωβρίου, 2023


Η γνωστή τραγουδίστρια, την οποία τη γνωρίσαμε από το μουσικό συγκρότημα “Μπλε”, και βουλευτίνα του κόμματος “Πλεύση Ελευθερίας”, Τζώρτζια Κεφαλά, παραχώρησε μια πού ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου, “Γειά σου”, που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΣΚΑΪ. Μεταξύ άλλων μίλησε για την ενασχόλησή της με τα κοινά, τα μουσικά realikty show, καθ…

...ώς και τα σeξιστικά σχόλια, που έχει δεχθεί.Η αποκαλυπτική συνέντευξη της Τζώρτζιας Κεφαλά στην εκπομπή "Γειά σου"«Η πολιτική είναι το πιο εξτρίμ πράγμα που έχω κάνει, νομίζω, μέχρι τώρα. Μετά το χαμό του ανηψιού μου, δεν μπορούσα να κοιμηθώ, ήμουν πολύ σκεφτική. Ήμουν προβληματισμένη...

Η γνωστή τραγουδίστρια, την οποία τη γνωρίσαμε από το μουσικό συγκρότημα “Μπλε”, και βουλευτίνα του κόμματος “Πλεύση Ελευθερίας”, Τζώρτζια Κεφαλά, παραχώρησε μια πού ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου, “Γειά σου“, που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΣΚΑΪ. Μεταξύ άλλων μίλησε για την ενασχόλησή της με τα κοινά, τα μουσικά realikty show, καθώς και τα σeξιστικά σχόλια, που έχει δεχθεί.

Η αποκαλυπτική συνέντευξη της Τζώρτζιας Κεφαλά στην εκπομπή “Γειά σου”

«Η πολιτική είναι το πιο εξτρίμ πράγμα που έχω κάνει, νομίζω, μέχρι τώρα. Μετά το χαμό του ανηψιού μου, δεν μπορούσα να κοιμηθώ, ήμουν πολύ σκεφτική. Ήμουν προβληματισμένη για το αν πρέπει να ασχοληθώ με την πολιτική και μου λέει ο γιος μου “αν δεν είναι να ασχοληθείς εσύ με την πολιτική, ποιος θα ασχοληθεί;”, και μου το είπε με μία φυσικότητα, οπότε αποφάσισα να εκτεθώ. Η πολιτική είναι μία ατελείωτη και βαθιά έκθεση», είπε αρχικά για την ενασχόλησή της με τα κοινά.

«Όταν έχεις ένα βήμα και μπορείς να εκφράσεις γνώμη, δεν υπάρχει κανένας λόγος να είσαι υβριστικός, να είσαι προσβλητικός, ή να κρίνεις με τη διάθεση να πληγώσεις και να καταστρέψεις. Νομίζω, δεν ωφελεί κανέναν ούτε τον άνθρωπο που βάλλεις, ούτε τον εαυτό σου, ούτε κανέναν άλλον. Κάποια στιγμή πρέπει να αρχίσουμε να θεωρούμε το ανθρώπινο σώμα, και κυρίως το γυναικείο σώμα σαν κάτι φυσιολογικό», σχολίασε για τα σeξιστικά σχόλια, που έχει δεχθεί.

Δείτε επίσης: Από frontwoman συγκροτήματος σε… – Το επαγγελματικό βήμα της Τζώρτζιας Κεφαλά

«Θα βγάλω νέα ταυτότητα, αλλά ανησυχία έχω, γιατί βάζουμε συγκεντρωτικά όλα τα στοιχεία μας σε ένα έγγραφο, αλλά έτσι είναι το παγκόσμιο γίγνεσθαι σήμερα», σημείωσε για το θέμα.

«Εγώ νομίζω, ότι η τραπ είναι μία άκομψη κατάσταση, για να ανατραπεί η υπάρχουσα κατάσταση, και να υπάρξει κάποια αντίσταση», υπογράμμισε για το νέο είδος μουσικής. «Έχω δεχθεί προτάσεις από reality show, για να βρεθώ στην κριτική επιτροπή. Πάντα με απασχολούσε αυτό, που δίνεις μία ευκαιρία σε κάποιους καλλιτέχνες για την τηλεθέαση, και αυτή κερδίζουν την πρόσκαιρη φήμη. Καλό είναι να είμαστε γνωστοί για το υλικό που παράγουμε», τόνισε για τη δουλειά της.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα της εκπομπής:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.