«Έμειναν με το στόμα ανοιχτό»: Άφωνοι οι γονείς του Μπισμπίκη στην εικόνα της Βανδή πάνω στην πίστα

30 Οκτωβρίου, 2023


Ο Βασίλης Μπισμπίκης με τους γονείς του, βρέθηκαν στην πρεμιέρα της Δέσποινας Βανδή, του Γιώργου Σαμπάνη και των Kings, το βράδυ της Παρασκευής, στον Βοτανικό.Ειδικότερα, οι γονείς του ηθοποιού απόλαυσαν τη σύντροφο του γιου τους, η οποία ανέβηκε στην πίστα και πραγματοποίησε από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της, αλλάζοντας δυο outfit, τα οποία ήταν εξίσου αποκαλυπτικά και αναδείκνυαν την καλλί…

... ήταν εξίσου αποκαλυπτικά και αναδείκνυαν την καλλίγραμμη σιλουέτα της.Ανάμεσα στους θαμώνες, βρέθηκε και η κόρη της τραγουδίστριας, Μελίνα Νικολαϊδη, με την οποία εκτός από μαμά και κόρη είναι και φίλες και στηρίζει η μια την άλλη σε όλα.Οι γονείς του Βασίλη Μπισμπίκη χαμογελαστοί...

Ο Βασίλης Μπισμπίκης με τους γονείς του, βρέθηκαν στην πρεμιέρα της Δέσποινας Βανδή, του Γιώργου Σαμπάνη και των Kings, το βράδυ της Παρασκευής, στον Βοτανικό.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή

Ειδικότερα, οι γονείς του ηθοποιού απόλαυσαν τη σύντροφο του γιου τους, η οποία ανέβηκε στην πίστα και πραγματοποίησε από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της, αλλάζοντας δυο outfit, τα οποία ήταν εξίσου αποκαλυπτικά και αναδείκνυαν την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Ανάμεσα στους θαμώνες, βρέθηκε και η κόρη της τραγουδίστριας, Μελίνα Νικολαϊδη, με την οποία εκτός από μαμά και κόρη είναι και φίλες και στηρίζει η μια την άλλη σε όλα.

Οι γονείς του Βασίλη Μπισμπίκη χαμογελαστοί δίπλα του

Οι γονείς του ηθοποιού απόλαυσαν τη νύφη τους και μάλιστα, πόζαραν χαμογελαστοί στο πλευρό του και όπως φαίνεται, η ομοιότητα του Βασίλη Μπισμπίκη με τη μητέρα του είναι απίστευτη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.