Κρυφή κάμερα κατέγραψε αρκούδα να μπαίνει σε σπίτι και να πλησιάζει το πιάνο – Έπαθαν σοκ όλοι μ’ αυτό που αντίκρισαν αμέσως μετά!

30 Οκτωβρίου, 2023


Κρυφή κάμερα: Πίσω από μια πρόσφατη διάρρηξη, ήταν ένας αρκετά ευγενικός γούνινος δράστης, που άφησε στην ιδιοκτήτρια ένα μουσικό δώρο.Την περασμένη εβδομάδα, η αστυνομία της πόλης Βέιλ του Κολοράντο, κλήθηκε για να διερευνήσει μια διάρρηξη σε ένα διαμέρισμα. Η γυναίκα που ζει εκεί δεν ήταν στο σπίτι, αλλά οι αρχές διαπίστωσαν πως κάποιο ζώο μπήκε από το παράθυρο της κουζίνας για να βρει φαγητό.Αφ…

...ού έλεγξε το σύστημα στις κάμερες παρατήρησης του σπιτιού, η ιδιοκτήτρια ανακάλυψε πως ένοχη ήταν μια αρκούδα. Όπως δείχνει το βίντεο με το περιστατικό, το άγριο ζώο δεν περιορίστηκε στο φαγητό, αλλά κάποια στιγμή ασχολήθηκε και με το πιάνο.Ενώ τα ζώα δεν είναι ειδικοί της...

Κρυφή κάμερα: Πίσω από μια πρόσφατη διάρρηξη, ήταν ένας αρκετά ευγενικός γούνινος δράστης, που άφησε στην ιδιοκτήτρια ένα μουσικό δώρο.

Την περασμένη εβδομάδα, η αστυνομία της πόλης Βέιλ του Κολοράντο, κλήθηκε για να διερευνήσει μια διάρρηξη σε ένα διαμέρισμα. Η γυναίκα που ζει εκεί δεν ήταν στο σπίτι, αλλά οι αρχές διαπίστωσαν πως κάποιο ζώο μπήκε από το παράθυρο της κουζίνας για να βρει φαγητό.

Αφού έλεγξε το σύστημα στις κάμερες παρατήρησης του σπιτιού, η ιδιοκτήτρια ανακάλυψε πως ένοχη ήταν μια αρκούδα. Όπως δείχνει το βίντεο με το περιστατικό, το άγριο ζώο δεν περιορίστηκε στο φαγητό, αλλά κάποια στιγμή ασχολήθηκε και με το πιάνο.

Ενώ τα ζώα δεν είναι ειδικοί της μουσικής, το γεγονός πως μια αρκούδα ενδιαφέρθηκε, κάνει το βίντεο μοναδικό. Ακόμη και οι αρχές ανέφεραν αυτή την παράξενη ανακάλυψη σε ένα δελτίο τύπου, σύμφωνα με το οποίο:

«Οι συγχορδίες που καταγράφηκαν στο βίντεο ήταν αφόρητες και ο σκοπός εξίσου ανυπόφορος. Παρόλο που οι αξιωματικοί αναζήτησαν την αρκούδα στην περιοχή, η ίδια εξακολουθεί να παραμένει ελεύθερη» Μπορείτε να δείτε και να ακούσετε τη μουσική παρέμβαση της αρκούδας, στο βίντεο που ακολουθεί.

BEAR-THOVEN’S FIRST SYMPHONY: Why did the bear break into the home? To play the piano, of course. A surveillance camera recorded the sights and sounds inside a Colorado home. STORY: FOX35Orlando.com/news/local-news/258574486-story

Posted by FOX 35 Orlando on Friday, June 2, 2017

Κρυφή κάμερα «έπιασε» στα πράσα εργαζόμενο να ουρεί σε δεξαμενή μπίρας μεγάλης ζυθοποιίας

Σε νέους μπελάδες μπλέχτηκε μια μεγάλη ζυθοποιία, όταν κρυφή κάμερα «έπιασε» στα πράσα εργαζόμενο να ουρεί σε μία δεξαμενή μπίρας.

Στο βίντεο, ένας αποθηκάριος που φοράει γαλάζια φόρμα και κίτρινο κράνος φαίνεται να ανεβαίνει στη δεξαμενή που περιείχε πρώτες ύλες για την παρασκευή μπίρας και να ουρεί μέσα. Το βίντεο από την περασμένη Πέμπτη μέχρι σήμερα συγκέντρωσε χιλιάδες προβολές στην κινεζική πλατφόρμα Weibo. Την ίδια στιγμή, δείτε τι κατέγραψε κρυφή κάμερα σε δωμάτιο μωρού.

Η κινεζική ζυθοποιία Tsingtao Brewery γνωστοποίησε σήμερα ότι ενημέρωσε την αστυνομία και έλαβε ήδη μέτρα για να αποτρέψει τη μόλυνση του προϊόντος της. Πάντως, το πρακτορείο Reuters δεν μπόρεσε να επαληθεύσει την αυθεντικότητα του βίντεο.

«Είχε και στο παρελθόν αυτήν την τάση να ουρεί σε πρώτες ύλες;» διερωτήθηκε ένας χρήστης. Η μετοχή της Tsingtao στο Χρηματιστήριο της Σαγκάης υποχώρησε κατά 7,5% νωρίς το πρωί σήμερα μετά τη δημοσίευση του βίντεο. Η εταιρεία διαβεβαίωσε ότι εξετάζει με μεγάλη σοβαρότητα το περιστατικό, το οποίο ερευνάται από τις αρχές. Το εργοστάσιο λειτουργεί κανονικά, ενώ η εν λόγω παρτίδα σφραγίστηκε, σύμφωνα με τους υπεύθυνους.

Δείτε το βίντεο


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.