Δύσκoλες ώρες για τον Αλέξη Κούγια – Η στιγμή που οργıσμένοι οπαδοί του έκαναν «ντοu»

29 Οκτωβρίου, 2023


Αντιμέτωπος με ομάδα εξαγριωμένων οπαδών βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής (29/10) ο Αλέξης Κούγιας.Ο γνωστός ποινικολόγος και πρόεδρος της ομάδας της Κορίνθου, προπηλακίστηκε από οπαδούς του Βύζαντα Μεγάρων, κατά την διάρκεια της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης μεταξύ των δυο ομάδων.Όπως φαίνεται στο βίντεο που εξασφάλισε το Law and Order, ο κύριος Κουγιας, βρέθηκε στο μέσον επίθεσης από ομάδα ατόμων πο…

...υ του επιτέθηκαν φραστικά και του εκτόξευσαν μπουκάλια με νερό και διάφορα αντικείμενα.Μάλιστα χρειάστηκε η παρέμβαση αστυνομικών για να εκτονωθεί η κατάσταση. Αφορμή του επεισοδίου, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ήταν χειρονομίες που έκανε ο γνωστός ποινικολόγος μετά την...

Αντιμέτωπος με ομάδα εξαγριωμένων οπαδών βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής (29/10) ο Αλέξης Κούγιας.

Ο γνωστός ποινικολόγος και πρόεδρος της ομάδας της Κορίνθου, προπηλακίστηκε από οπαδούς του Βύζαντα Μεγάρων, κατά την διάρκεια της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης μεταξύ των δυο ομάδων.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που εξασφάλισε το Law and Order, ο κύριος Κουγιας, βρέθηκε στο μέσον επίθεσης από ομάδα ατόμων που του επιτέθηκαν φραστικά και του εκτόξευσαν μπουκάλια με νερό και διάφορα αντικείμενα.

Μάλιστα χρειάστηκε η παρέμβαση αστυνομικών για να εκτονωθεί η κατάσταση. Αφορμή του επεισοδίου, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ήταν χειρονομίες που έκανε ο γνωστός ποινικολόγος μετά την επίτευξη τέρματος από την ομάδα της Κορίνθου, η οποίος για τη ιστορία, πανηγύρισε την νίκη με 1-2.

Δείτε το βίντεο που εξασφάλισε το Law and Order:

Πηγή: LawandOrder

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.