Έσκυψε στο κοινό και του έδωσε φιλί στο στόμα – Οι ευχές της Δέσποινας Βανδή για τα γενέθλια του Βασίλη Μπισμπίκη

29 Οκτωβρίου, 2023


Δεύτερη ημέρα χθες Σάββατο 28/10 που η Δέσποινα Βανδή με τον Γιώργο Σαμπάνη ανέβηκαν στην σκηνή του Βοτανικού και διασκέδασαν το κοινό. Από τα πρώτα τραπέζια δεν γινόταν να λείπει ο σύντροφος της, Βασίλης Μπισμπίκης ο οποίος πήγε για να γιορτάσει τα γενέθλια του.Κάθισε στα πρώτα τραπέζια μαζί με την παρέα του και διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ακούγοντας και θαυμάζοντας την αγαπημένη το…

...υ, αφού είναι και ο νούμερο ένα θαυμαστής της.Νωρίτερα ωστόσο όταν τους απαθανάτισαν οι κάμερες να μπαίνουν στο νυχτερινό κέντρο, απέφυγαν να απαντήσουν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων που περίμεναν καρτερικά για μια δήλωση τους.Το τρυφερό φιλί που αντάλλαξαν Μπισμπίκης...

Δεύτερη ημέρα χθες Σάββατο 28/10 που η Δέσποινα Βανδή με τον Γιώργο Σαμπάνη ανέβηκαν στην σκηνή του Βοτανικού και διασκέδασαν το κοινό. Από τα πρώτα τραπέζια δεν γινόταν να λείπει ο σύντροφος της, Βασίλης Μπισμπίκης ο οποίος πήγε για να γιορτάσει τα γενέθλια του.

Κάθισε στα πρώτα τραπέζια μαζί με την παρέα του και διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ακούγοντας και θαυμάζοντας την αγαπημένη του, αφού είναι και ο νούμερο ένα θαυμαστής της.

Νωρίτερα ωστόσο όταν τους απαθανάτισαν οι κάμερες να μπαίνουν στο νυχτερινό κέντρο, απέφυγαν να απαντήσουν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων που περίμεναν καρτερικά για μια δήλωση τους.

Το τρυφερό φιλί που αντάλλαξαν Μπισμπίκης – Σαμπάνης

Κατά την διάρκεια της βραδιάς, η Δέσποινα Βανδή δε γινόταν να μην ευχηθεί στον Βασίλη Μπισμπίκη και με τον πιο όμορφο και γλυκό τρόπο….

Η τραγουδίστρια έσκυψε προς το μέρος του, και του έδωσε ένα γλυκό φιλί στο στόμα ενώ είπε στο μικρόφωνο «Έχει γενέθλια ρε παιδιά το αγόρι μου σήμερα… Σε αγαπάω».

@alexlaz_1

#despoinavandi #vandi #bisbikisvasilis #bisbikis #genethlia #live #fy #fypage #love #singer #star #celebrity #votanikos

♬ πρωτότυπος ήχος – AlexLaz_

Θα παντρευτούν τελικά;

Πολλές είναι οι φήμες το τελευταίο διάστημα, γύρω από το ενδεχόμενο γάμου της Δέσποινας Βανδή του Βασίλη Μπισμπίκη. Είναι μια είδηση που έχει ειπωθεί αρκετές φορές ωστόσο το ζευγάρι αποφεύγει να σχολιάσει ή να απαντήσει σε οποιοδήποτε δημοσίευμα. Το αγαπημένο ζευγάρι της showbiz, φαίνεται να είναι πολύ αγαπημένο αλλά και πολύ ανανεωμένο μετά το κοινό τους ταξίδι στην Αμερική, όπου η τραγουδίστρια είχε προγραμματισμένες εμφανίσεις (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Το θέμα σχολιάστηκε το πρωί της Δευτέρας 16/10 στην εκπομπή “Πρωινό Σουσού” Νίκος Γεωργιάδη μάλιστα, ανέφερε πως ο ίδιος επικοινώνησε με άτομα που βρίσκονται πολύ κοντά στο ζευγάρι, τα οποία διέψευσαν τα όσα γράφονται περί ασχολήθηκαν γάμου.

«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Έχοντας μιλήσει με ανθρώπους από το πολύ στενό τους περιβάλλον και οι δύο σε αυτή τη φάση της ζωής τους δεν τους ενδιαφέρει. Είναι πολύ καλά μαζί αλλά δεν είναι κάτι που το έχουν στο μυαλό τους.» αναφέρει ο δημοσιογράφος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.