«Εγώ το μόνο που είπα είναι πως…» – Η απάντηση του Σταμάτη Γαρδέλη για τη σύγκρουση με τη Φαίη Σκορδά

29 Οκτωβρίου, 2023


Ο γνωστός ηθοποιός, Σταμάτης Γαρδέλης παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη (δείτε εδώ τι είπε αναλυτικά), στην απογευματινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου, “Ακόμα δεν είδες τίποτα” που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega, σήμερα, Κυριακή 27 Οκτωβρίου. Μεταξύ άλλων μίλησε για την κόντρα που είχε με την παρουσιάστρια, Φαίη Σκορδά (δείτε εδώ το περιστατικό), αλλά και γι…

...α το σπίτι του.Η νέα απάντηση του Σταμάτη Γαρδέλη μετά τη σύγκρουση με τη Φαίη Σκορδά«Εγώ το μόνο που είπα είναι πως γενικά δεν μου αρέσει να προβάλλεται η σeξουαλική ζωή του καθενός είτε είναι gay είτε straight. 65χρονών άνθρωπος είμαι, ξέρω τι θα πω. Έγραψαν πολύ άσχημα σχόλια στην...

Ο γνωστός ηθοποιός, Σταμάτης Γαρδέλης παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη (δείτε εδώ τι είπε αναλυτικά), στην απογευματινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου, “Ακόμα δεν είδες τίποτα” που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega, σήμερα, Κυριακή 27 Οκτωβρίου. Μεταξύ άλλων μίλησε για την κόντρα που είχε με την παρουσιάστρια, Φαίη Σκορδά (δείτε εδώ το περιστατικό), αλλά και για το σπίτι του.

Η νέα απάντηση του Σταμάτη Γαρδέλη μετά τη σύγκρουση με τη Φαίη Σκορδά

«Εγώ το μόνο που είπα είναι πως γενικά δεν μου αρέσει να προβάλλεται η σeξουαλική ζωή του καθενός είτε είναι gay είτε straight. 65χρονών άνθρωπος είμαι, ξέρω τι θα πω. Έγραψαν πολύ άσχημα σχόλια στην Φαίη Σκορδά . Και αυτό αψυχολόγητο ήταν, γιατί κάνει το παιδί τη δουλειά του. Την έβλεπα ότι ψαχνόταν και της έλεγαν κουβέντες από πάνω με το κοντρόλ. Χαζομάρα μου που είπα της είπα “βγάλε το ακουστικό”. Εγώ γενικά μίλησα, δεν είμαι κατά κάποιου, απλώς περιμένω να δω πολιτικό έργο και όχι την ερωτiκή ζωή κάποιου», σχολίασε ο γνωστός ηθοποιός, μόλις ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο για το συμβάν στον αέρα της εκπομπής “Fay’s Time” του καναλιού του ΣΚΑΪ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.