Κωνσταντίνος Πλεύρης για Τζόρτζια Σιακαβάρα: «Δεν θα μπορούσα να είμαι με μια γυναικούλα που κοιτάει το συμφέρον της»

27 Οκτωβρίου, 2023


«Είναι ωραίο να βλέπεις δύο νέους να περπατάνε χέρι-χέρι ή έναν ηλικιωμένο με μια νέα γιατί και οι ηλικιωμένοι έχουν δικαιώματα στη ζωή» δηλωσε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης μετά τις φωτογραφίες του με την Τζόρτζια Σιακαβάρα που είδαν το φως της δημοσιότητας.Ο 84χρονος νομικός παραδέχθηκε επίσης ότι τον απασχολεί η διαφορά ηλικίας με τη πρώην παίκτρια του My Style Rocks λέγοντας στον ΑΝΤ1 «θα ήταν αφύσικ…

...ο να μην με απασχολήσει, το αντιμετωπίσαμε και το ξεπεράσαμε».Όπως είπε «δεν θα μπορούσα να είμαι με μια γυναικούλα» εξηγώντας ότι για τον ίδιο «γυναικούλα» είναι «μια που κοιτάει το συμφέρον της, θέλει να κουκουλωθεί, που δεν έχει οράμα στη ζωή της αλλά ενδιαφέρεται για την...

«Είναι ωραίο να βλέπεις δύο νέους να περπατάνε χέρι-χέρι ή έναν ηλικιωμένο με μια νέα γιατί και οι ηλικιωμένοι έχουν δικαιώματα στη ζωή» δηλωσε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης μετά τις φωτογραφίες του με την Τζόρτζια Σιακαβάρα που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Ο 84χρονος νομικός παραδέχθηκε επίσης ότι τον απασχολεί η διαφορά ηλικίας με τη πρώην παίκτρια του My Style Rocks λέγοντας στον ΑΝΤ1 «θα ήταν αφύσικο να μην με απασχολήσει, το αντιμετωπίσαμε και το ξεπεράσαμε».

Όπως είπε «δεν θα μπορούσα να είμαι με μια γυναικούλα» εξηγώντας ότι για τον ίδιο «γυναικούλα» είναι «μια που κοιτάει το συμφέρον της, θέλει να κουκουλωθεί, που δεν έχει οράμα στη ζωή της αλλά ενδιαφέρεται για την καθημερινότητα».

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης είπε, επίσης, ότι «έχει παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στη ζωή μου η αγάπη» χρησιμοποιώντας για τις γυναίκες μια γερμανική φράση που σημαίνει «η γυναίκα είναι η ωραίοτης της ζωής».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.