Περικλής Κονδυλάτος: «Δεν ξέρω να βάζω πλυντήριο. Το καλοκαίρι πήρε άδεια η κοπέλα και έψαχνα να βρω που είναι»

27 Οκτωβρίου, 2023


Ο Περικλής Κονδυλάτος παρευρέθηκε σε anniversary party σε cocktail bar στην Λιβαδιά και μίλησε για την ηλικία του και… το πλυντήριο το οποίο δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ του.«Κυκλοφορώ με μία πιτζάμα πολύ ταλαιπωρημένη και με ένα τρύπιο t-shirt. Τέτοιο χάλι. Δεν ξέρω να βάλω πλυντήριο, δεν έχει τύχει. Το καλοκαίρι που πήρε άδεια η κοπέλα, έψαχνα να βρω που είναι το πλυντήριο μέσα στο σπίτι. Αυτό θ…

έλω να σου πω και λέω πιστεύω ότι έχουμε πλυντήριο» είπε αρχικά.«Ναι, την λέω την ηλικία μου. Εννοείται. Δεν θα την πω. Είμαι 44 και περήφανος» πρόσθεσε ο Περικλής Κονδυλάτος.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩΤο διαβάσαμε εδώ

Ο Περικλής Κονδυλάτος παρευρέθηκε σε anniversary party σε cocktail bar στην Λιβαδιά και μίλησε για την ηλικία του και… το πλυντήριο το οποίο δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ του.

«Κυκλοφορώ με μία πιτζάμα πολύ ταλαιπωρημένη και με ένα τρύπιο t-shirt. Τέτοιο χάλι. Δεν ξέρω να βάλω πλυντήριο, δεν έχει τύχει. Το καλοκαίρι που πήρε άδεια η κοπέλα, έψαχνα να βρω που είναι το πλυντήριο μέσα στο σπίτι. Αυτό θέλω να σου πω και λέω πιστεύω ότι έχουμε πλυντήριο» είπε αρχικά.

«Ναι, την λέω την ηλικία μου. Εννοείται. Δεν θα την πω. Είμαι 44 και περήφανος» πρόσθεσε ο Περικλής Κονδυλάτος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.