Ανακοινώθηκαν επιτέλους τα ευχάριστα! Η ανάρτηση του Αγγελόπουλου και της Βαμβακούση για το παιδί που περιμένουν

27 Οκτωβρίου, 2023


Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση μετά τον γάμο τους και την κηδεία της μητέρας του ηθοποιού προχωράνε μπροστά με τη ζωή τους να μοιράζεται ανάμεσα σε Ελλάδα και Κύπρο λόγω των γυρισμάτων για τη Γη της Ελιάς.Την Πέμπτη (26/10) το ζευγάρι είχε τη χαρά να ζει μια ξεχωριστή ημέρα, καθώς η Βαμβακούση γιόρταζε το όνομά της. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος φρόντισε με μια ανάρτηση να της ευχηθεί δη…

...μόσια (δείτε εδώ), ωστόσο στη συνέχεια ήρθα και μία νέα, ανατρεπτική ανάρτηση.Με δύο φωτογραφίες στο instagram ο Αγγελόπουλος και η Βαμβακούση ανακοίνωσαν ουσιαστικά τα ευχάριστα, αυτά που εμείς από το Youweekly.gr σας είχαμε μεταφέρει πρώτοι! Με δύο πιπίλες λοιπόν το ζευγάρι άφησε να...

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση μετά τον γάμο τους και την κηδεία της μητέρας του ηθοποιού προχωράνε μπροστά με τη ζωή τους να μοιράζεται ανάμεσα σε Ελλάδα και Κύπρο λόγω των γυρισμάτων για τη Γη της Ελιάς.

Την Πέμπτη (26/10) το ζευγάρι είχε τη χαρά να ζει μια ξεχωριστή ημέρα, καθώς η Βαμβακούση γιόρταζε το όνομά της. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος φρόντισε με μια ανάρτηση να της ευχηθεί δημόσια (δείτε εδώ), ωστόσο στη συνέχεια ήρθα και μία νέα, ανατρεπτική ανάρτηση.

Με δύο φωτογραφίες στο instagram ο Αγγελόπουλος και η Βαμβακούση ανακοίνωσαν ουσιαστικά τα ευχάριστα, αυτά που εμείς από το Youweekly.gr σας είχαμε μεταφέρει πρώτοι! Με δύο πιπίλες λοιπόν το ζευγάρι άφησε να εννοηθεί, πως περιμένουν το μωράκι τους να έρθει στη ζωή.

Η όλο νόημα ανάρτηση του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση

«Ο Άγιος Δημήτριος να σας φωτίζει.
Χρόνια πολλά με υγεία , σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας», έγραψαν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση.

«Αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της Βαμβακούση, ήταν φάουλ»

Την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της Δήμητρας Βαμβακούση (δείτε φωτογραφίες της νύφης με φουσκωμένη κοιλίτσα) στην οποία προχώρησε ο Πέτρος Νάζος, σχολίασε η Μαρία Φραγκάκη, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@star στο Star Channel.

Μέχρι την ημέρα του γάμου 24/9 στους Αγίους Ισιδώρους στο Λυκαβηττο, η εγκυμοσύνη της νύφης δεν είχε επιβεβαιωθεί, μέχρι τη στιγμή που έφτασε στην εκκλησία, με το ολόλευκο νυφικό της και τότε ήταν πλέον ολοφάνερο.

Η δημοσιογράφος εξέφρασε την άποψη της σχετικά με τη δήλωση του Πέτρου Νάζου ο οποίος αποκάλυψε την εγκυμοσύνη στις κάμερες την ημέρα του γάμου του ζευγαριού, χωρίς μάλιστα να ερωτηθεί.

«Απ’ ό,τι κατάλαβα η ερώτηση δεν έγινε έτσι, τύπου είσαι έγκυος. Ήταν ότι υπάρχει μία μαρτυρία από κάποιον καλεσμένο, γιατί, μην κοροϊδευόμαστε, ο Πέτρος Νάζος το αποκάλυψε, μόνος του και χωρίς ερώτηση. Το να αποκαλύπτεις ένα τόσο προσωπικό θέμα μπροστά στις κάμερες εγώ το βρίσκω φάουλ».

Για το ίδιο θέμα μίλησε και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Είναι λάθος σε έναν γάμο που ξέρεις ότι η μητέρα του άλλου είναι στα τελευταία της να ρωτάς για εγκυμοσύνες, ειδικά εκείνη τη στιγμή που πλανάται κάτι που δεν είναι ευχάριστο. Και από τακτ ακόμη το να ρωτάς επειδή κάποιος καλεσμένος το έχει πει, ασ’ το καλύτερα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.