My Style Rocks: Γέλια σκόρπισε η Σοφία Χατζηπαντελή με τα “σώβρακα”

26 Οκτωβρίου, 2023


Άλλη μια στιγμή, που γελάσαμε μέχρι δακρύων, χάρισε η Σοφία Χατζηπαντελή στο reality show “My Style Rocks”, που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΣΚΑΪ, με τα ελληνοκυπριακά της, καθώς μιλούσε στη Χριστιάννα για “σώβρακα”.Η κριτής θέλησε να δώσει συμβουλές στυλ και να σχολιάσει το ρούχο της Χριστιάννας, αλλά και το σορτσάκι, που φόρεσε χαρακτηρίζοντάς το ως σώβρακο και ως βρα…

... φόρεσε χαρακτηρίζοντάς το ως σώβρακο και ως βρακί.Δείτε επίσης: Αυτός είναι ο νέος κριτής του επόμενου κύκλουΜόλις τοποθετήθηκε, ο Στέλιος Κουδουνάρης και οι όλοι οι υπόλοιποι στο πλατό ξέσπασαν σε γέλια, με το γνωστό μοντέλο να μην προσπαθεί καν να το διορθώσει.«Να σου πω...

Άλλη μια στιγμή, που γελάσαμε μέχρι δακρύων, χάρισε η Σοφία Χατζηπαντελή στο reality show “My Style Rocks“, που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΣΚΑΪ, με τα ελληνοκυπριακά της, καθώς μιλούσε στη Χριστιάννα για “σώβρακα”.

Τα “σώβρακα” της Σοφίας Χατζηπαντελή στο My Style Rocks

Η κριτής θέλησε να δώσει συμβουλές στυλ και να σχολιάσει το ρούχο της Χριστιάννας, αλλά και το σορτσάκι, που φόρεσε χαρακτηρίζοντάς το ως σώβρακο και ως βρακί.

Δείτε επίσης: Αυτός είναι ο νέος κριτής του επόμενου κύκλου

Μόλις τοποθετήθηκε, ο Στέλιος Κουδουνάρης και οι όλοι οι υπόλοιποι στο πλατό ξέσπασαν σε γέλια, με το γνωστό μοντέλο να μην προσπαθεί καν να το διορθώσει.

«Να σου πω πως μπορείς να το χτίσεις και να δώσεις την ίδια εμφάνιση και να φέρεις πράγματα να το κάνεις πιο κουλ. Θα μπορούσες να βάλεις κάτω από το σώβρακό σου… Τι γελάς; Σώβρακο, βρακί. Κάτω από το σώβρακο θα μπορούσες να βάλεις άλλο ένα ζευγάρι σώβρακα, που στο στρίφωμα έχει δαντέλα και βολάν και να το κάνεις στο βρακίν, που είναι από πάνω πιο κουλ., και πιο ιδιαίτερο. Για να μην φαίνεται από πάνω σαν ένα βρακούι. Νομίζω φοβάμαι, τον Στέλιο σήμερα», είπε.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.