«Κακοκαιρία εξπρές! Από το μεσημέρι και μετά…» – Προειδοποίηση Κλέαρχου Μαρουσάκη για την εξέλιξη του καιρού (Video)

26 Οκτωβρίου, 2023


Βροχερός θα είναι ο καιρός σήμερα προς τα δυτικά και βόρεια της χώρας, με ένα μικρό πέρασμα καταιγίδων και από την Αττική! Συγκεκριμένα, ο μετεωρολόγος του Open, Κλέρχος Μαρουσάκης ανέφερε πως θα δούμε βροχές και στην Αττική, χωρίς ωστόσο να προβλέπεται κάποιας ιδιαίτερης έντασης φαινόμενο.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ωση του καιρού από τον Κλέαρχο ΜαρουσάκηΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩΤο διαβάσαμε εδώ

Βροχερός θα είναι ο καιρός σήμερα προς τα δυτικά και βόρεια της χώρας, με ένα μικρό πέρασμα καταιγίδων και από την Αττική! Συγκεκριμένα, ο μετεωρολόγος του Open, Κλέρχος Μαρουσάκης ανέφερε πως θα δούμε βροχές και στην Αττική, χωρίς ωστόσο να προβλέπεται κάποιας ιδιαίτερης έντασης φαινόμενο.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.