Λεβέντης ο Λορέντζο Καριέρε: Το Bar, οι «Φίλοι για πάντα», η αλλαγή καριέρας και ο γάμος με την Έλενα Κατραβά

26 Οκτωβρίου, 2023


Ο Λορέντζο αντιμετώπισε την εγκατάλειψη σε μικρή ηλικία, όπως αποκαλύπτει η γυναίκα που τον μεγάλωσε σαν δικό της παιδί, με περισσότερα να έρχονται στο «φως» μετά τον θάνατο της βιολογικής του μητέρα.«Ο Λορέντζο έμενε μαζί μας γιατί η Ματούλα είχε προβλήματα που τα γνωρίζει όλος ο κόσμος και είχε κάνει δύο φορές φυλακή. Το παιδί ήταν κοντά μας και μεγάλωσε με τα δύο παιδιά που έκανα εγώ με τον Ρομ…

...�λωσε με τα δύο παιδιά που έκανα εγώ με τον Ρομπέρτο. Ήταν και είναι πολύ αγαπημένα αδέλφια», συνεχίζει.Ωστόσο, ο Λορέντζο Καριέρε κατάφερε να διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία για τον εαυτό του και τώρα ζει ευτυχισμένος δίπλα στη σύζυγό του, την Έλενα Κατραβά, με την οποία έχουν...

Ο Λορέντζο αντιμετώπισε την εγκατάλειψη σε μικρή ηλικία, όπως αποκαλύπτει η γυναίκα που τον μεγάλωσε σαν δικό της παιδί, με περισσότερα να έρχονται στο «φως» μετά τον θάνατο της βιολογικής του μητέρα.

Λορέντζο Καριέρε: Οι δηλώσεις της μητριάς του

«Ο Λορέντζο έμενε μαζί μας γιατί η Ματούλα είχε προβλήματα που τα γνωρίζει όλος ο κόσμος και είχε κάνει δύο φορές φυλακή. Το παιδί ήταν κοντά μας και μεγάλωσε με τα δύο παιδιά που έκανα εγώ με τον Ρομπέρτο. Ήταν και είναι πολύ αγαπημένα αδέλφια», συνεχίζει.

Ωστόσο, ο Λορέντζο Καριέρε κατάφερε να διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία για τον εαυτό του και τώρα ζει ευτυχισμένος δίπλα στη σύζυγό του, την Έλενα Κατραβά, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Λεβέντης ο Λορέντζο Καριέρε: Το Bar, οι «Φίλοι για πάντα», η αλλαγή καριέρας και ο γάμος με την Έλενα Κατραβά

Λορέντζο Καριέρε: Οι δηλώσεις της συζύγου του

«Πέρασε πάρα πολλά και κατάφερε το παιδί αυτό να προχωρήσει στη ζωή. Να γνωρίσει μια αξιόλογη γυναίκα και να αγαπηθούν και να κάνουν μια υπέροχη οικογένεια. Είναι καταπληκτικός πατέρας», λέει η τελευταία σύζυγος του πατέρα του, Λορέντζο Καριέρε, Μαριαλένα Οικονομίδου, συνθέτρια, στιχουργός και ερμηνεύτρια.

Λορέντζο Καριέρε: Η ζωή και η καριέρα

Το “Bar” με παρουσιαστή τον Μίλτο Μακρίδη ήταν ένα ριάλιτι του Mega που ξεκίνησε τη σεζόν 2002. Μέσα από αυτό, αναδείχθηκαν πολλές προσωπικότητες που αργότερα έγιναν γνωστές, όπως ο Λορέντζο Καριέρε.

Ο Λορέντζο έχει καταγωγή και υπηκοότητα από την Ιταλία, λόγω του πατέρα του. Συμμετείχε στο “Bar” σε ηλικία 27 ετών από όπου έγινε και ευρέως γνωστός. Έχει εργαστεί ως μοντέλο στη Νέα Υόρκη ενώ με τον συμπαίκτη του από το “Bar”, Γιώργο Ελευθέρα, ίδρυσαν το μουσικό συγκρότημα “Φίλοι για πάντα”.

Λεβέντης ο Λορέντζο Καριέρε: Το Bar, οι «Φίλοι για πάντα», η αλλαγή καριέρας και ο γάμος με την Έλενα Κατραβά

Φίλοι για πάντα

«Είναι δύσκολο να έχεις συγκρότημα γενικά. Είμαστε “αδέλφια για πάντα” τώρα. Η φιλία μπορεί να χαλάσει αν παντρευτεί κάποιος. Οι προτεραιότητες είναι άλλες. Δεν είναι μόνο διχόνοιες. Αναγκαστικά είσαι με τον άνθρωπο αυτόν συνέχεια, οπότε αρχίζει και η σχέση “νερώνει”. Με τον Λορέντζο το “Φίλοι για πάντα” δεν χαλάει μέσα μας. Οι στιγμές φιλίας είναι χαραγμένες μέσα μας. Βρισκόμαστε που και που. Όχι τόσο πολύ τώρα γιατί κι ο Λορέντζο έχει άλλες δουλειές, εγώ έχω άλλες δουλειές. Απλώς αποχώρησε. Δεν θα μπορούσε πηγαίναμε από εδώ κι από εκεί, είχε την οικογένεια, τα παιδιά», είχε πει ο Γιώργος Ελευθεράς για τη διάλυση του συγκροτήματος.

Αργότερα, το συγκρότημα διαλύθηκε και ο Λορέντζο Καριέρε αποφάσισε να ανοίξει ένα σουβλατζίδικο. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ένα άρθρο της Espresso το 2013, έγινε συνέταιρος σε ένα ψητοπολείο-σουβλατζίδικο στο Χαλάνδρι.

Λεβέντης ο Λορέντζο Καριέρε: Το Bar, οι «Φίλοι για πάντα», η αλλαγή καριέρας και ο γάμος με την Έλενα Κατραβά

Λορέντζο Καριέρε: Ο γάμος με την Έλενα Κατραβά και η δημιουργία οικογένειας

Ο Λορέντζο Καριέρε βρήκε τον έρωτα στα μάτια της Έλενας Κατραβά. Αυτό το ερωτευμένο ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια. Παρότι δεν δείχνουν συχνά φωτογραφίες τους, έχουν επιλέξει να διατηρήσουν ένα χαμηλό προφίλ. Παρόλα αυτά, ζουν ευτυχισμένοι, με τα δύο αγόρια τους να είναι η κύρια τους ανησυχία.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.