Την περίμεναν πάνω από 20 τριαντάφυλλα στο καμαρίνι της: «Έχω γνωρίσει τον γιο του, τώρα τι γνώμη έχει…» – Οι νέες δηλώσεις Σιακαβάρα & Πλεύρη για το ενδεχόμενο του γάμου τους

26 Οκτωβρίου, 2023


Η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, συνάντησε την Τζόρτζια Σιακαβάρα έξω από το θέατρο, λίγο πριν την πρεμιέρα της παράστασης στην οποία συμμετέχει. Οι δημοσιογράφοι που βρίσκονταν επίσης εκεί την ενημέρωσαν πως ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, ο σύντροφός της δηλαδή, της είχε στείλει πάνω από 20 τριαντάφυλλα για να της ευχηθεί καλή επιτυχία. Η ίδια, λοιπόν, απάντησε για το γεγονός αυτό, για το ενδ…

...εχόμενο ενός γάμου, αλλά και για τις δηλώσεις του Θάνου Πλεύρη γι' αυτό (δείτε εδώ αναλυτικά τι είπε). Εκεί βρέθηκε, φυσικά, και ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, για να την θαυμάσει και μίλησε για την σχέση τους, αλλά και για την σχέση τους με τον γιο τους.Οι δηλώσεις Σιακαβάρα και...

Η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, συνάντησε την Τζόρτζια Σιακαβάρα έξω από το θέατρο, λίγο πριν την πρεμιέρα της παράστασης στην οποία συμμετέχει. Οι δημοσιογράφοι που βρίσκονταν επίσης εκεί την ενημέρωσαν πως ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, ο σύντροφός της δηλαδή, της είχε στείλει πάνω από 20 τριαντάφυλλα για να της ευχηθεί καλή επιτυχία.

Η ίδια, λοιπόν, απάντησε για το γεγονός αυτό, για το ενδεχόμενο ενός γάμου, αλλά και για τις δηλώσεις του Θάνου Πλεύρη γι’ αυτό (δείτε εδώ αναλυτικά τι είπε). Εκεί βρέθηκε, φυσικά, και ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, για να την θαυμάσει και μίλησε για την σχέση τους, αλλά και για την σχέση τους με τον γιο τους.

Οι δηλώσεις Σιακαβάρα και Πλεύρη για τη σχέση τους και τον γιο του, Θάνο

Η Τζόρτζια Σιακαβάρα αρχικά δήλωσε: «Είναι γλυκύτατος άνθρωπος. Έχω γνωρίσει τον γιο του, τώρα τι γνώμη έχει δεν ξέρω, αλλά…Ο κάθε άνθρωπος έχει τη γνώμη του. Δεν θα ήθελα να πω κάτι για το ενδεχόμενο γάμου».

Με τη σειρά του, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης δήλωσε: «Σας κάνει εντύπωση που αγαπάω μια γυναίκα γιατί τώρα αγαπούν τους άντρες. Έτσι δεν είναι; Δεν με ενοχλεί που ασχολείστε μαζί μας, απλά δεν απαντώ. Δεν έχω συζητήσει με τον γιο μου αν θα παντρευτώ την Τζόρτζια».

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνος Πλεύρης αποκλειστικά στο YOU: «Δεν συμβιώνω με την Γεωργία Σιακαβάρα, γιατί δεν μπορεί να αφήσει μόνη την μαμά της»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.