Φάρμα highlights 25/10: Οι νικητές, οι δυο μονομάχοι και όχι μόνο…

26 Οκτωβρίου, 2023


Ακόμη ένα επεισόδιο της Φάρμας στο STAR προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 23/10, στο οποίο παρακολουθήσαμε έναν πολύ δυνατό αγώνα, τους νικητές αλλά και τους δυο μονομάχους.Μετά την είσοδο νέων παικτών το τηλεοπτικό κοινό παρακολούθησε τον αγώνα μεταξύ της Πράσινης και της Μπλε ομάδα με τους τελευταίους να κινούνται προληπτικά στο αγώνισμα.Τι εννοούμε όταν λέμε προληπτικά; Την προηγούμενη φορά οι μ…

...ται προληπτικά στο αγώνισμα.Τι εννοούμε όταν λέμε προληπτικά; Την προηγούμενη φορά οι μπλε είχαν κερδίσει, συνδέοντας την επιτυχία τους με το μαύρο χρώμα. Έτσι λοιπόν, αυτή τη φορά επέλεξαν ξανά τα μαύρα πλακάκια, ως γούρι, με τους πράσινους να παίρνουν τα λευκά.Εν τέλει, η νίκη...

Ακόμη ένα επεισόδιο της Φάρμας στο STAR προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 23/10, στο οποίο παρακολουθήσαμε έναν πολύ δυνατό αγώνα, τους νικητές αλλά και τους δυο μονομάχους.

Αναλυτικά τα 26/10 highlights της Φάρμας

Με τελικό σκορ 3 – 1: Ανατροπή με τους σημερινούς νικητές

Μετά την είσοδο νέων παικτών το τηλεοπτικό κοινό παρακολούθησε τον αγώνα μεταξύ της Πράσινης και της Μπλε ομάδα με τους τελευταίους να κινούνται προληπτικά στο αγώνισμα.

Τι εννοούμε όταν λέμε προληπτικά; Την προηγούμενη φορά οι μπλε είχαν κερδίσει, συνδέοντας την επιτυχία τους με το μαύρο χρώμα. Έτσι λοιπόν, αυτή τη φορά επέλεξαν ξανά τα μαύρα πλακάκια, ως γούρι, με τους πράσινους να παίρνουν τα λευκά.

Εν τέλει, η νίκη κρίθηκε με τελικό σκορ το 3 -1 δηλαδή, την απόλυτη ανατροπή! Οι νικητές λοιπόν, είναι οι πράσινοι! (δείτε εδώ ποιος αποχώρησε οικειοθελώς πριν από λίγες ημέρες).

«Κοίταξα στο παντελόνι μου και ήταν γεμάτο με αίματα» – Ο παίκτης που ξεπέρασε τον εαυτό του στον αγώνα

Ανάμεσα στους παίκτες, που έκαναν την προσωπική τους υπέρβαση ήταν ο Αλέξανδρος, ο οποίος μάτωσε αλλά και η Νάσια, που ανέφερε, ότι η καρδιά της χτυπούσε σαν ”κουδούνα” από την ένταση.

«Με πονάει και μεταφορικά και κυριολεκτικά η ήττα, γιατί εκείνη την ώρα κοίταξα στο παντελόνι μου και ήταν γεμάτο με αίματα. Έκοψα το δάχτυλό μου σε μια προσπάθεια να γυρίσω την πλάκα απότομα», είπε ο Αλέξανδρος Τέλλιος.

Ένας από τους μπλε και ένα από τους πράσινους – Οι δύο μονομάχοι

Στη συνέχεια, μετά την ήττα των πράσινων ακολούθησε η διαδικασία της υπόδειξης των πρώτων μονομάχων.

Βγήκαν στη σέντρα οι δύο μονομάχοι, που αγωνίστηκαν ο ένας απέναντι στον άλλον στον αχυρώνα. Πιο αναλυτικά, ο ένας μονομάχος είναι από τους μπλε και ο άλλος από τους πράσινους.

Συνεπώς, μπλε μονομάχος είναι ο Γιώργος Γιανακίδης και πράσινος μονομάχος ο Γιαννούλας με τους δύο παίκτες να διεκδικούν στο εξής την παραμονή τους στο σπίτι.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.