Χτύπησε θανάσιμα πεζό και συνέχισε να οδηγεί με το θύμα πάνω στο παρμπρίζ (video)

26 Οκτωβρίου, 2023


Ένα τρομακτικό τροχαίο στο Μέριλαντ των ΗΠΑ έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας. Οδηγός χτυπάει θανάσιμα έναν πεζό αλλά δεν σταματάει το όχημα. Συνεχίζει να οδηγεί με το θύμα να βρίσκεται πάνω στο παρμπρίζ. Με την ευκαιρία, δείτε το απίστευτο τροχαίο με τον σοβαρό τραυματισμό μιας 7χρονης.Τρία χιλιόμετρα πιο κάτω, ο οδηγός φαίνεται να από άλλη κάμερα να ξεκολλάει το θύμα από το παρμπρίζ και να φ…

...εύγει χωρίς να συμβαίνει τίποτα.Το αστυνομικό τμήμα της κομητείας του Prince George δήλωσε πως οι αστυνομικοί βρήκαν τον Φράνκλιν Μέντεζ στην άκρη του δρόμου τραυματισμένο λίγο μετά τις 4 το πρωί. Το θύμα ενεπλάκη σε άλλο τροχαίο πριν χτυπηθεί από τον ύποπτο. Μετά το πρώτο ατύχημα,...

Ένα τρομακτικό τροχαίο στο Μέριλαντ των ΗΠΑ έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας. Οδηγός χτυπάει θανάσιμα έναν πεζό αλλά δεν σταματάει το όχημα. Συνεχίζει να οδηγεί με το θύμα να βρίσκεται πάνω στο παρμπρίζ. Με την ευκαιρία, δείτε το απίστευτο τροχαίο με τον σοβαρό τραυματισμό μιας 7χρονης.

Τρία χιλιόμετρα πιο κάτω, ο οδηγός φαίνεται να από άλλη κάμερα να ξεκολλάει το θύμα από το παρμπρίζ και να φεύγει χωρίς να συμβαίνει τίποτα.

Το αστυνομικό τμήμα της κομητείας του Prince George δήλωσε πως οι αστυνομικοί βρήκαν τον Φράνκλιν Μέντεζ στην άκρη του δρόμου τραυματισμένο λίγο μετά τις 4 το πρωί.

Το θύμα ενεπλάκη σε άλλο τροχαίο πριν χτυπηθεί από τον ύποπτο. Μετά το πρώτο ατύχημα, ο Μέντεζ χτυπήθηκε από άλλο αυτοκίνητο, εξήγησε η αστυνομία.

Ο ύποπτος διέφυγε με ένα γκρι Honda Civic και η αστυνομία εξακολουθεί να τον αναζητά από τις κάμερες ασφαλείας αλλά και από μάρτυρες.

«Εμένα το παιδί μου ό,τι ήταν να το πάθει, το έπαθε. Πόσο τελικά κοστίζει η ανθρώπινη ζωή;» – Ξέσπασμα από πατέρα 17χρονου που ελπίζει σε ένα θαύμα μετά από τροχαίο

Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Βενιζελείου Νοσοκομείου, δίνει μάχη για τη ζωή του ο 17χρονος που επέβαινε σε αυτοκίνητο που τα ξημερώματα της Παρασκευής εξετράπη της πορείας του και καρφώθηκε σε κολώνα φωτισμού στο Ηράκλειο. Την ίδια στιγμή, ένα θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας με θύμα ένα 16χρονο παιδί, στην Ελασσόνα.

Ο πατέρας του νεαρού απευθύνει μέσω του cretalive έκκληση στους αρμόδιους να φτιαχτεί το οδόστρωμα στο σημείο, τονίζοντας πως «για το τροχαίο ευθύνεται 100% η κακή κατάσταση της ασφάλτου», περιγράφοντας ότι στο συγκεκριμένο σημείο το οδόστρωμα κάνει ένα βαθούλωμα, κάτι σαν καθίζηση με αποτέλεσμα τα διερχόμενα οχήματα να αποσταθεροποιούνται.

Η έκκληση του δεν αποσκοπεί σε κανενός είδους ανούσιας δημοσιότητας αλλά μόνο, όπως υπογραμμίζει, να ενεργοποιήσει επιτέλους τα αντανακλαστικά των αρμοδίων για να μην διαλυθούν άλλες ζωές.

Είναι πραγματικά ανατριχιαστικό ότι ανάμεσα σε άλλα δυστυχήματα, σε αυτό το τμήμα της παραλιακής πριν από 7,5 χρόνια έχασε τη ζωή του και ο γιος του πρώτου του ξαδέρφου, ο 22χρονος Χάρης Βαρότσης. Το αδικοχαμένο παλικάρι έσβησε στη ΜΕΘ του Βενιζελείου μετά από πολυήμερη μάχη.

 Ξέσπασμα από πατέρα 17χρονου που ελπίζει σε ένα θαύμα μετά από τροχαίο

«Εμένα το παιδί μου ό,τι ήταν να το πάθει, το έπαθε. Πόσο τελικά κοστίζει η ανθρώπινη ζωή;»

«Εμένα το παιδί μου ό,τι ήταν να το πάθει, το έπαθε. Κάνω έκκληση για να μην πάθουν κακό άλλοι άνθρωποι, άλλα παιδιά. Τι άλλο πρέπει να γίνει για να αποκαταστήσουν το πρόβλημα; Αν δεν έχουν εκείνοι λεφτά για να το φτιάξουν, να το πούνε σε μένα και εγώ θα πληρώσω το τίμημα για δύο μπετονιέρες. Πόσο τελικά κοστίζει η ανθρώπινη ζωή;»

Ως προς τον Γιώργο, η κατάσταση του είναι εξαιρετικά δύσκολη. Οι γιατροί ήδη τους έχουν ενημερώσει επ’ ακριβώς, ως γονείς όμως ελπίζουν σε ένα θαύμα.

Ο κ. Παρασύρης δεν κρύβει την συγκίνηση και την ευγνωμοσύνη του και την τεράστια συμπαράσταση του κόσμου σε αυτή τη μεγάλη δοκιμασία της οικογένειας.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.