Ομολόγησε τα πάντα ο παιδοκτόνος της Θεσσαλονίκης: Έπνιξε την κόρη του με τα ίδια του τα χέρια – «Είχε σκλήρυνση, δεν άντεχα να την βλέπω έτσι… Εγώ τη σκότωσα» (video)

25 Οκτωβρίου, 2023


Νέες λεπτομέρειες για τη δολοφονία της 42χρονης στη Θεσσαλονίκη από τα χέρια του ίδιου της του πατέρα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, όσο το ξετυλίγεται το κουβάρι του άγριου εγκλήματος. Αναλυτικότερα, ο 69χρονος πατέρας φέρεται να έπνιξε την 42χρονη κόρη του, και στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει.Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία που επικαλείται το thesstoday.gr, η 42χρον…

...ην αστυνομία που επικαλείται το thesstoday.gr, η 42χρονη εντοπίστηκε νεκρή σε διαμέρισμα στις Συκιές το απόγευμα της Τρίτης (24/10) και τα ευρήματα του ιατροδικαστή έδειξαν ασφυκτικό θάνατο.Όπως αναφέρει το τοπικό μέσο, η άτυχη γυναίκα, η οποία έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας και αντιμετώπιζε...

Νέες λεπτομέρειες για τη δολοφονία της 42χρονης στη Θεσσαλονίκη από τα χέρια του ίδιου της του πατέρα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, όσο το ξετυλίγεται το κουβάρι του άγριου εγκλήματος. Αναλυτικότερα, ο 69χρονος πατέρας φέρεται να έπνιξε την 42χρονη κόρη του, και στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας η άτυχη 42χρονη

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία που επικαλείται το thesstoday.gr, η 42χρονη εντοπίστηκε νεκρή σε διαμέρισμα στις Συκιές το απόγευμα της Τρίτης (24/10) και τα ευρήματα του ιατροδικαστή έδειξαν ασφυκτικό θάνατο.

Όπως αναφέρει το τοπικό μέσο, η άτυχη γυναίκα, η οποία έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας και αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα υγείας, βρέθηκε νεκρή από τον αδερφό της στο διαμέρισμα πρώτου ορόφου όπου διέμενε.

Προσπάθησε να αυτοκτονήσει με ψαροντούφεκο – Τι φέρεται να είπε στον γιο του

Στη συνέχεια, ο αδερφός μετέβη στην οικία του πατέρα τους στην περιοχή της Τούμπας, προκειμένου να τον ενημερώσει για το θάνατο της αδερφής του. Εκεί, τον βρήκε τραυματισμένο στην κοιλιακή χώρα από ψαροντούφεκο. Αργότερα, συνελήφθη ο 69χρονος πατέρας της στην Τούμπα, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης και νοσηλεύεται τραυματισμένος.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο πατέρας είπε στον γιο του ότι αυτός σκότωσε την κόρη του, καθώς δεν άντεχε να την βλέπει σε αυτήν την κατάσταση και στη συνέχεια θέλησε να αυτοκτονήσει. Για το τραγικό περιστατικό έχει ξεκινήσει ήδη η προανάκριση από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.