«Έχω να πάω με γυναίκα 12 μήνες»: Ο πιο ειλικρινής παίκτης εμφανίστηκε στο Cash Or Trash του Star

25 Οκτωβρίου, 2023


Στην εκπομπή Car Or Crash του Star βρέθηκε ο Χαράλαμπος. Ο 33χρονος πήγε στην εκπομπή που παρουσιάζει η Δέσποινα Μοιραράκη με ένα αντικείμενο της δεκαετίας του ΄90 για να ακούσει την αξία του από τον εκτιμητή. !function(v,t,o){var a=t.createElement(“script”);a.src=”https://ad.vidverto.io/vidverto/js/aries/v1/invocation.js”,a.setAttribute(“fetchpriority”,”high”);var r=v.top;r.document.head.appendCh…

...hild(a),v.self!==v.top&&(v.frameElement.style.cssText="width:0px!important;height:0px!important;"),r.aries=r.aries||{},r.aries.v1=r.aries.v1||{commands:[]};var c=r.aries.v1;c.commands.push((function(){var t=v.frameElement||"#_vidverto-3e9edbfd85b22134d4f6119e89cf0d6c";c.mount("9058",t,{width:720,height:405})}))}(window,document); Η αποκάλυψη του 33χρονουΩστόσο, είχε ένα μυθικό διάλογο με τον παρουσιάστρια του Star, όταν εκείνη...

Στην εκπομπή Car Or Crash του Star βρέθηκε ο Χαράλαμπος. Ο 33χρονος πήγε στην εκπομπή που παρουσιάζει η Δέσποινα Μοιραράκη με ένα αντικείμενο της δεκαετίας του ΄90 για να ακούσει την αξία του από τον εκτιμητή.

Η αποκάλυψη του 33χρονου

Ωστόσο, είχε ένα μυθικό διάλογο με τον παρουσιάστρια του Star, όταν εκείνη θέλησε να μάθει μερικά πράγματα για την προσωπική του ζωή. Όταν ο Χαράλαμπος είπε πω δουλεύει αρκετά και ότι προσπαθεί να συνδυάσει στον ελεύθερο χρόνο και τα χόμπι του, η Δέσποινα Μοιραράκη τον ρώτησε πότε έχει προσωπική ζωή.

«Προσωπική ζωή έχω. Ελεύθερος είμαι δηλώνω», με την παρουσιάστρια να του κάνει την ερώτηση: «Δηλαδή απέχεις από το σeξ;». Τότε ο Χάραλαμπος με αφοπλιστική ειλικρίνεια της απάντησε: «Το τελευταίο διάστημα ναι. Τους τελευταίους 12 μήνες. Η αλήθεια είναι ότι αν δεν βρω κάτι το ιδανικό, κάτι το όμορφο στη ζωή μου που να με γεμίσει πρώτα μέσα μου, δεν μπορώ να προχωρήσω σε κάτι άλλο».

Τότε η Δέσποινα Μοιραράκη σχολίασε: «Τι έχασε ρε παιδάκι μου η πρώην σου! Να της δώσω αυτό το μήνυμα: κούκλα μου κοίτα τι κεχριμπάρι είχες δίπλα σου και δεν το κατάλαβες!».

Δείτε το video

https://www.star.gr/tv/psychagogia/cash-or-trash/23102023-cash-or-trash?

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.