Φάρμα highlights 23/10: Οι 2 ξαφνικές αποχωρήσεις και η ανακοίνωση σοκ του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

24 Οκτωβρίου, 2023


Ακόμη ένα επεισόδιο της Φάρμας στο STAR προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 23/10, στο οποίο παρακολουθήσαμε δυο αποχωρήσεις αλλά και μια ανακοίνωση “βόμβα” του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.Με δάκρυα, αλλά και με φαρμακερά βέλη πραγματοποιήθηκε η αποχώρηση του Χρήστου παρόλο που στο αγώνισμα της περασμένης εβδομάδας κέρδισε. Ο Γιώργος Γιαννούλας φάνηκε, ότι δε στεναχωρήθηκε ιδιαίτερα, αφού όπως εξομολογήθηκε…

...� φάνηκε, ότι δε στεναχωρήθηκε ιδιαίτερα, αφού όπως εξομολογήθηκε και στην κάμερα δεν ήταν πολύ δεμένοι. «Αλήθεια σας λέω είναι επιλογή συνειδητή, και το κάνω για καλύτερα, μη στεναχωριέστε», είπε ο Χρήστος στους συμπαίκτες του, οι οποίοι είχαν βάλει τα κλάματα κατά την ανακοίνωσή...

Ακόμη ένα επεισόδιο της Φάρμας στο STAR προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 23/10, στο οποίο παρακολουθήσαμε δυο αποχωρήσεις αλλά και μια ανακοίνωση “βόμβα” του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

Αναλυτικά τα 23/10 highlights της Φάρμας

Η δεύτερη οικειοθελής αποχώρηση

Με δάκρυα, αλλά και με φαρμακερά βέλη πραγματοποιήθηκε η αποχώρηση του Χρήστου παρόλο που στο αγώνισμα της περασμένης εβδομάδας κέρδισε. Ο Γιώργος Γιαννούλας φάνηκε, ότι δε στεναχωρήθηκε ιδιαίτερα, αφού όπως εξομολογήθηκε και στην κάμερα δεν ήταν πολύ δεμένοι. «Αλήθεια σας λέω είναι επιλογή συνειδητή, και το κάνω για καλύτερα, μη στεναχωριέστε», είπε ο Χρήστος στους συμπαίκτες του, οι οποίοι είχαν βάλει τα κλάματα κατά την ανακοίνωσή του.

Η Έλενα Καραμβάση, η οποία είναι και η νέα αρχηγός της Γαλάζιας ομάδας, σχολίασε ως κάτι το αρκετά θετικό την αποχώρηση αυτή, αφού όπως είπε ο συγκεκριμένος παίκτης έφερε πολλές ίντριγκες και καβγάδες εντός της ομάδας. Η Πηνελόπη Ορφανουδάκη από την αντίπαλη ομάδα παρατήρησε, πως δε χαιρέτησε κανέναν από την Πράσινη Ομάδα κατά τη διάρκεια του αποχαιρετισμού των υπολοίπων.

Η Βάσια τον ξεπροβόδισε μέχρι έξω. «Θα υπάρχει ρωγμή στο γυαλί και δεν πρόκειται να ξανά κολλήσει», τόνισε ο Χρήστος φεύγοντας.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσε νέα αποχώρηση

Λίγο αργότερα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος συγκέντρωσε τους παίκτες της πράσινης ομάδας για να τους ανακοινώσει πως άλλη μία παίκτρια έπρεπε να αποχωρήσει από το ριάλιτι. Ο λόγος για την Ρούλα. Η ίδια, σύμφωνα με τις οδηγίες που έλαβε από τους γιατρούς, φαίνεται πως δεν δύναται να συνεχίσει την πορεία της για να μην επιβαρύνει την υγεία της.

Οι συμπαίκτες της δεν περίμεναν αυτή την εξέλιξη, γι’ αυτό και η στεναχώρια ήταν μεγάλη. Και ο ίδιος ο παρουσιαστής φάνηκε να επηρεάζεται από το γεγονός. «Μπορώ να σε κάνω μία αγκαλιά;», της είπε χαρακτηριστικά πριν εκείνη επιστρέψει στον αχυρώνα για να μαζέψει τα πράγματά της.

Τους χαιρέτησε έναν έναν, βρέθηκε και στο σπίτι της αντίπαλης ομάδας και έφυγε με το κεφάλι ψηλά, γεμάτη υπερηφάνεια, παρόλο που θα ήθελε η συμμετοχή της να διαρκέσει πολύ περισσότερο.

Ανατροπή μεγατόνων μετά τις δύο αποχωρήσεις! Άφωνοι οι παίκτες

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, αφού τους συγκέντρωσε όλους ξανά μπροστά του, τους εξήγησε πως κάθε φορά που θα υπάρχει αποχώρηση εκτός μονομαχίας, που δεν είναι προγραμματισμένη να συμβεί, θα επιστρέφει κάποιος παίκτης από τα παλιά.

Σε αυτή την περίπτωση, επέστρεψε ο Γιώργος Τσάμης, ο οποίος αποχώρησε τελευταίος. Όλοι πανηγύρισαν, όμως το καλό δεν σταμάτησε εκεί. Ο παρουσιαστής φώναξε άλλους τέσσερις παίκτες. Την Χριστίνα, μία αισθητικό από την Ρουμανία, τον Αλέξανδρο, που είναι γuμναστής, τον Γιώργο, από τον χώρο της εστίασης και την Ελεονώρα, που είναι πολιτικός μηχανικός.

Δεν θα έμπαιναν, ωστόσο, στις ήδη υπάρχουσες ομάδες. Ο παρουσιαστής τους έκανε όλους να βγάλουν τις μπαντάνες τους αποκαλύπτοντάς τους πως ήρθε η ώρα η τράπουλα να ανακατευτεί ξανά. Η Έλενα ως νέα αρχηγός και ο Άλκης κλήθηκαν να διαλέξουν τους συμπαίκτες τους. Και οι ομάδες διαμορφώθηκαν ως εξής:

Πράσινοι

  • Άλκης
  • Χρήστος
  • Νίκος Παρλάντζας
  • Γιαννούλας
  • Αντωνία
  • Γωγώ
  • Γιώργος (καινούριος)
  • Νάσια
  • Σπύρος

Μπλε

  • Έλενα
  • Γιώργος
  • Βάιος
  • Γιώργος Τσάμης
  • Πηνελόπη
  • Αλέξανδρος
  • Ελεονώρα
  • Χριστίνα

Υπάρχει, όμως, κι άλλη μία έκπληξη! Αυτή την εβδομάδα, δεν θα υπάρξει αποχώρηση… Θα υπάρχουν μόνο δοκιμασίες από τις οποίες οι ομάδες θα συγκεντρώνουν πόντους. Όποια φτάσει τους πέντε πρώτη, θα αποκτήσει το σπίτι και η άλλη θα μεταφερθεί στη σκηνή, με ό,τι περιλαμβάνει το καθένα από αυτά.

Ποιοι κέρδισαν την πρώτη δοκιμασία

Τελικά, λοιπόν, αφού μπήκαν στον “στίβο μάχης”, εκείνοι που είχαν καλύτερη στρατηγική και κατάφεραν να πάρουν τον πρώτο πόντο είναι οι μπλε.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.