Καυγάς τρικούβερτος στον αέρα της Super Kατερίνα: Γύρισε πλάτη ο Μικρούτσικος – Σε απόγνωση η Καινούργιου

24 Οκτωβρίου, 2023


Άγριος καβγάς ξέσπασε στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα.Μετά την προβολή αποσπάσματος από το live του Fame Story η Κατερίνα Καινούργιου ζήτησε τη γνώμη του Ανδρέα Μικρούτσικου.Ο παρουσιαστής ξεκίνησε να μιλά ενώ έγινε έξαλλος όταν τον διέκοψε ο συνεργάτης τους, Γιάννης Πουλόπουλος.Ο Ανδρέας Μικρούτσικος θεώρησε ασέβεια αυτή την κίνηση του δημοσιογράφου, καθώς όσο μιλούσε παρενέβη και τον διέκο…

ψε.Εμφανώς εκνευρισμένος ο παρουσιαστής γύρισε την πλάτη του με την Κατερίνα Καινούργιου να μην μπορεί να τους διακόψει κάνοντας απεγνωσμένες κινήσεις.Το διαβάσαμε εδώ

Άγριος καβγάς ξέσπασε στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα.

Μετά την προβολή αποσπάσματος από το live του Fame Story η Κατερίνα Καινούργιου ζήτησε τη γνώμη του Ανδρέα Μικρούτσικου.

Ο παρουσιαστής ξεκίνησε να μιλά ενώ έγινε έξαλλος όταν τον διέκοψε ο συνεργάτης τους, Γιάννης Πουλόπουλος.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος θεώρησε ασέβεια αυτή την κίνηση του δημοσιογράφου, καθώς όσο μιλούσε παρενέβη και τον διέκοψε.

Εμφανώς εκνευρισμένος ο παρουσιαστής γύρισε την πλάτη του με την Κατερίνα Καινούργιου να μην μπορεί να τους διακόψει κάνοντας απεγνωσμένες κινήσεις.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.