Αμετανόητος ο Ανδρέας Φουστάνος: “Μου είναι δύσκολο να είμαι με συνομίληκές μου. Θέλω η γυναίκα να έχει όρεξη για ζωή”

23 Οκτωβρίου, 2023


Στη συνέντευξή του στα Παραπολιτικά με τη Σάσα Σταμάτη, ο Ανδρέας Φουστάνος, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε τόσο στον θάνατο του πατέρα του όσο και στην προσωπική του ζωή.Ανδρέας Φουστάνος: Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξηςΈχετε κάνει δύο γάµους. Θα κάνατε και τρίτο;Αν τύχαινε. Είµαι ανοιχτός πάντα.Έχετε την ανάγκη µιας συντρόφου;Όλοι οι άνθρωποι έχουν την ανάγκη συντρόφου. Εννοείς επί µονίµου βάσεως;Ε…

...ίστε σε σχέση αυτή την περίοδο;Πάντα είμαι σε σχέση.Έχετε αδυναµία στις µικρότερες…Σε συνοµήλικές µου λίγο δύσκολο. Μου αρέσει η γυναίκα να έχει όρεξη, να µην έχει βαρεθεί τη ζωή της.Όταν ήσασταν 32 ετών, χάσατε τον πατέρα σας. Πώς το διαχειριστήκατε;Έφυγε» από ανακοπή καρδιάς....

Στη συνέντευξή του στα Παραπολιτικά με τη Σάσα Σταμάτη, ο Ανδρέας Φουστάνος, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε τόσο στον θάνατο του πατέρα του όσο και στην προσωπική του ζωή.

Ανδρέας Φουστάνος: Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης

Έχετε κάνει δύο γάµους. Θα κάνατε και τρίτο;

Αν τύχαινε. Είµαι ανοιχτός πάντα.

Έχετε την ανάγκη µιας συντρόφου;

Όλοι οι άνθρωποι έχουν την ανάγκη συντρόφου. Εννοείς επί µονίµου βάσεως;

Είστε σε σχέση αυτή την περίοδο;

Πάντα είμαι σε σχέση.

Έχετε αδυναµία στις µικρότερες…

Σε συνοµήλικές µου λίγο δύσκολο. Μου αρέσει η γυναίκα να έχει όρεξη, να µην έχει βαρεθεί τη ζωή της.

Όταν ήσασταν 32 ετών, χάσατε τον πατέρα σας. Πώς το διαχειριστήκατε;

Έφυγε» από ανακοπή καρδιάς. Ήταν µεγάλη απώλεια για µένα, γιατί ήµουν πάνω στη φάση της δηµιουργίας µου. Χάνεις ένα στήριγµα. Μου λείπει ο άνθρωπος που φεύγε». Προχωράµε όµως, συνεχίζουµε, παλεύουµε.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.