Δεν έμεινε στο unfollow η Καγιά – Ενημέρωσαν την Ζενεβιέβ Μαζαρί πως την έκανε block η Βίκυ στο instagram

21 Οκτωβρίου, 2023


Το βράδυ της Παρασκευής (20/10) η Ζενεβιέβ Μαζαρί βρέθηκε καλεσμένη στο πάρτι γενεθλίων του Γιώργου Καράβα με τη κάμερα του I love ΣουΚου να είναι εκεί αποσπώντας δηλώσεις τόσο από τον ίδιο, όσο και από τους καλεσμένους του.Από τη βραδιά δε θα μπορούσε να λείπει η Ζενεβιέβ με την οποία κάνει πολύ καλή παρέα ο Καράβας με την πρώτη να απαντάει σε πολλές ερωτήσεις, οι απαντήσεις των οποίων, προβλήθηκ…

...αν το Σάββατο (21/10).Η ίδια λοιπόν έκανε γνωστό, πως η σχέση της με την Βίκυ Καγιά έχει πάει σε άλλο επίπεδο, καθώς από εκεί, που είχε πέσει το unfollow ξαφνικά περάσαμε στο block. Δείτε παρακάτω πως και τι συνέβη....Οι δηλώσεις της Ζενεβιέβ Μαζαρί για τις σχέσεις της με την Βίκυ Καγιά«Δεν...

Το βράδυ της Παρασκευής (20/10) η Ζενεβιέβ Μαζαρί βρέθηκε καλεσμένη στο πάρτι γενεθλίων του Γιώργου Καράβα με τη κάμερα του I love ΣουΚου να είναι εκεί αποσπώντας δηλώσεις τόσο από τον ίδιο, όσο και από τους καλεσμένους του.

Από τη βραδιά δε θα μπορούσε να λείπει η Ζενεβιέβ με την οποία κάνει πολύ καλή παρέα ο Καράβας με την πρώτη να απαντάει σε πολλές ερωτήσεις, οι απαντήσεις των οποίων, προβλήθηκαν το Σάββατο (21/10).

Η ίδια λοιπόν έκανε γνωστό, πως η σχέση της με την Βίκυ Καγιά έχει πάει σε άλλο επίπεδο, καθώς από εκεί, που είχε πέσει το unfollow ξαφνικά περάσαμε στο block. Δείτε παρακάτω πως και τι συνέβη….

Οι δηλώσεις της Ζενεβιέβ Μαζαρί για τις σχέσεις της με την Βίκυ Καγιά

«Δεν την πήρα τηλέφωνο τη Βίκυ Καγιά να την ρωτήσω γιατί δεν ήρθε, φαντάζομαι ότι δουλεύει. Με έχει κάνει μπλοκ ναι, μου το είπαν δεν το είχα καταλάβει. Ξαφνικά δεν εμφανίζεται στο κινητό μου. Παιδιά, δεν είναι σοβαρό εε το καταλαβαίνετε είναι αστείο. Δεν έχει γίνει τίποτα. Εννοείται αν τη δω θα της μιλήσω», είπε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.