Αποκάλυψη: Αυτή είναι η σκηνή του “Καφέ της Χαράς” που η “Ματούλα” κάνει ένα μοιραίο λάθος! Δεν το πρόσeξε ποτέ κανείς…


Δεν το πρόσeξε ποτέ κανείς! Αυτή είναι η σκηνή στο “Καφέ της Χαράς” που η “Ματούλα” κάνει ένα μοιραίο λάθος! Αποκάλυψη!Κάτι κλασσικό που παρατηρούμε, ειδικά στις ελληνικές σειρές είναι κάποια κενά στο…

Loading...


Δεν το πρόσeξε ποτέ κανείς! Αυτή είναι η σκηνή στο “Καφέ της Χαράς” που η “Ματούλα” κάνει ένα μοιραίο λάθος! Αποκάλυψη!

Κάτι κλασσικό που παρατηρούμε, ειδικά στις ελληνικές σειρές είναι κάποια κενά στο σενάριο που γίνονται είτε γιατί δεν συνάδουν τελικά με την ιστορία ή από απροσeξία των σεναριογράφων που μπορεί να έχουν ξεχάσει όλες τις λεπτομέρειες αυτών που γράφουν.

Τι δεν πρόσeξαν οι σεναριογράφοι της σειράς;

Καφέ της Χαράς: Η «Ματούλα» μεγάλωσε και έγινε μανούλα! Δείτε τον γοητευτικό σύζυγό της!

Ένα λάθος που προσeξαμε στην ελληνική σειρά το «Καφέ της Χαράς» είναι στο επεισόδιο 20, που ενώ γνωρίζουμε από πολλές αναφορές μέσα στην σειρά ότι η Ματούλα είναι ορφανή από πατέρα, μιας και η μητέρα της αποκαλείται πάντα η χήρα Σόμαινα, στο συγκεκριμένο επεισόδιο, σε διάλογο της με την Χαρά λέει: «Σας παρακαλώ μη πείτε τίποτα σε κανέναν, οι γονείς μου θα με γδάρουν ζωντανή. Και όχι μόνο οι γονείς μου…»

Δείτε το επεισόδιο εδώ:

“Καφέ της Χαράς” – έκτακτο: Ραγδαίες εξελίξεις με την σειρά!

Ραγδαίες εξελίξεις με την αγαπημένη σειρά “Καφέ της Χαράς“! Έκτακτο αποκλειστικό ρεπορτάζ έφτασε στα γραφεία του Youweekly.gr!

Η θρυλική σειρά που στο παρελθόν έκανε το κοινό να παραλληρρεί είναι σχεδόν έτοιμη να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και για την ακρίβεια η πρεμιέρα της έχει καθοριστεί για τις στις 17 Ιανουαρίου ενώ στις 25 Δεκεμβρίου θα προβληθούν κάποιες σκηνές, λόγω των 30 χρόνων λειτουργίας του ΑΝΤ1, για να πάρει το κοινό μια ιδέα από όσα θα δει στο μέλλον! Αλλά για να μην ξεφεύγω από το θέμα μου…

Οι ραγδαίες εξελίξεις στις οποίες αναφέρομαι είναι πολύ ξαφνικές και ευχάριστες για όλους τους συντελεστές!

Σύμφωνα με πηγή μου, το “Καφέ της Χαράς” πήρε το πράσινο φως για να ενταχθεί στο επενδυτικό πρόγραμμα ενίσχυσης οπτικοακουστικών παραγωγών από το ΕΚΟΜΕ. Δηλαδή, είναι η όγδοη σειρά της φετινής σεζόν που θα λάβει κρατική επιδότηση.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...