Σασμός: «Πόσο υπερήφανος είναι» – «Έλιωσε» το Twitter με την σκηνή Μαθιού και Νικηφόρου

20 Οκτωβρίου, 2023


Όλο και πιο κοντά έρχονται ο Μαθιός με τον Νικηφόρο στη σειρά, Σασμός, αφού έχουν αφήσει πίσω τους όλα συνέβησαν μεταξύ τους.Με την ευκαιρία, δείτε τα σχόλια του Twitter για τον Ανδρέα Κωνσταντίνου στο «Μετά τη Φωτιά».Πλέον προσπαθούν να γεφυρώσουν τη σχέση τους ως πατέρας και γιος και να περάσουν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί.Τα λόγια τους κάθε φορά πλημμυρίζει με αγάπη την καρδιά των τηλ…

...εθεατών που αν μη τι άλλο εξαρχής είχαν εντοπίσει τη σχέση που είχαν.Μόνο που τα spoilers θέλουν νεκρό τον Νικηφόρο μιας και ο Αντρέας Βρουλάκης θέλει να πάρει εκδίκηση για τον Πετρή.Στο Twitter δεν μπορούν να δεχτούν ότι η όμορφη σχέση Μαθιού – Νικηφόρου δεν θα έχει happy end και ήδη «πονούν». Πόσο...

Όλο και πιο κοντά έρχονται ο Μαθιός με τον Νικηφόρο στη σειρά, Σασμός, αφού έχουν αφήσει πίσω τους όλα συνέβησαν μεταξύ τους.

Με την ευκαιρία, δείτε τα σχόλια του Twitter για τον Ανδρέα Κωνσταντίνου στο «Μετά τη Φωτιά».

Πλέον προσπαθούν να γεφυρώσουν τη σχέση τους ως πατέρας και γιος και να περάσουν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί.

Τα λόγια τους κάθε φορά πλημμυρίζει με αγάπη την καρδιά των τηλεθεατών που αν μη τι άλλο εξαρχής είχαν εντοπίσει τη σχέση που είχαν.

Μόνο που τα spoilers θέλουν νεκρό τον Νικηφόρο μιας και ο Αντρέας Βρουλάκης θέλει να πάρει εκδίκηση για τον Πετρή.

Στο Twitter δεν μπορούν να δεχτούν ότι η όμορφη σχέση Μαθιού – Νικηφόρου δεν θα έχει happy end και ήδη «πονούν».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.