Φάρμα highlights 19/10: Ο άγριος καβγάς και η ανατροπή με τον παίκτη που αποχώρησε

20 Οκτωβρίου, 2023


Άλλο ένα επεισόδιο της Φάρμας προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 18/10 μέσα στο οποίο είδαμε πολλά και διάφορα, όπως έναν καβγά αλλά και μια αποχώρηση.Ακόμα ένας καβγάς εξελίχθηκε στο επεισόδιο σχετικά με τα περιβόητα αυγά, ανάμεσα στους παίκτες της Πράσινης και της Γαλάζιας ομάδας. Η άτυπη συμφωνία που είχε γίνει ανάμεσα στους παίκτες είναι ότι η γαλάζια ομάδα θα δίνει στην αντίπαλη της αβγά σε αν…

...�υπη συμφωνία που είχε γίνει ανάμεσα στους παίκτες είναι ότι η γαλάζια ομάδα θα δίνει στην αντίπαλη της αβγά σε αντάλλαγμα μερικά λίτρα γάλα (δείτε εδώ τα highlights 18/10)Πρωταγωνιστές αυτή τη φορά ήταν ο Γιώργος Γιαννακίδης και ο Χρήστος Μέξης. Συγκεριμένα ο δεύτερος είχε πει ότι...

Άλλο ένα επεισόδιο της Φάρμας προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 18/10 μέσα στο οποίο είδαμε πολλά και διάφορα, όπως έναν καβγά αλλά και μια αποχώρηση.

Αναλυτικά τα 19/10 highlights της Φάρμας στο STAR

Έντονος καβγάς ανάμεσα σε Γιαννακίδη και Μέξη – Τι έγινε τελικά με τα αβγά;

Ακόμα ένας καβγάς εξελίχθηκε στο επεισόδιο σχετικά με τα περιβόητα αυγά, ανάμεσα στους παίκτες της Πράσινης και της Γαλάζιας ομάδας. Η άτυπη συμφωνία που είχε γίνει ανάμεσα στους παίκτες είναι ότι η γαλάζια ομάδα θα δίνει στην αντίπαλη της αβγά σε αντάλλαγμα μερικά λίτρα γάλα (δείτε εδώ τα highlights 18/10)

Πρωταγωνιστές αυτή τη φορά ήταν ο Γιώργος Γιαννακίδης και ο Χρήστος Μέξης. Συγκεριμένα ο δεύτερος είχε πει ότι «αν πάρει η πράσινη ομάδα δυο παραπάνω αβγά θα τα σπάσει.» Για την έκφραση του αυτή, αναφέρθηκε στο συμβούλιο, ενώπιον του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, ο Γιώργος, κατηγορώντας τον, ότι κάποιοι άνθρωποι μπορεί να πεινάνε και δεν πρέπει να πετιέται φαγητό.

Ο Χρήστος αρνήθηκε ότι είχε πει τη συγκεκριμένη φράση παρά το γεγονός ότι όλοι οι παίκτες τον είχαν ακούσει. Έτσι ο καβγάς κορυφώθηκε μέχρι τη στιγμή που ο παρουσιαστής θέλησε να βάλει τέλος στην λεκτική διαμάχη καθώς ο ζήτημα άρχισε να παίρνει άλλη τροπή.

Ήταν έτοιμος να αποχωρήσει οικειοθελώς αλλά τελικά επικράτησε – Ποιος έφυγε απόψε

Άλλος ένας αγώνας για την επικράτηση ολοκληρώθηκε. Ο Χρήστος και ο Γιώργος Τσάμης έβαλαν τα δυνατά τους. Υπήρχε μεγάλη ένταση πριν ακόμη ξεκινήσουν οι δοκιμασίες, εξαιτίας του άσχημου καβγά που προηγήθηκε (δείτε εδώ), και η ένταση αυτή μεταφέρθηκε στα αγωνίσματα, με τον Χρήστο να κινείται ύπουλα και να σπρώχνει τον αντίπαλό του και να του αναποδογυρίζει τις κάρτες για να τον βγάλει εκτός.

Έφτασαν στο 2 -2, με τους συμπαίκτες τους να παρακολουθούν με αγωνία τι θα συμβεί και ποιος θα παραμείνει. Η τελευταία δοκιμασία, όμως, φάνηκε αρκετά εύκολη για τον έναν από τους δύο. Έπρεπε να καρφώσουν 5 καρφιά σε ξύλο και εκείνος που θα το έκανε νωρίτερα θα διατηρούσε τη θέση του.

Ο Χρήστος, λοιπόν, ο οποίος προ ολίγου δήλωνε πως θέλει να αποχωρήσει, κέρδισε την τρίτη μάχη και “έδιωξε” τον Γιώργο Τσάμη. Στη συνέχεια εξήγησε πως παρά την επιθυμία του να αποχωρήσει, σκέφτεται να μείνει μία ακόμη μέρα για να δει πως θα πάνε τα πράγματα και έπειτα θα αποφασίσει.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.