Fame Story highlights 19/10: Η συνάντηση Κατσαϊτη & Χριστίνας μετά τον καβγά και η είσοδος του Νικηφόρου

20 Οκτωβρίου, 2023


Ακόμη ένα επεισόδιο του Fame Story παρακολουθήσαμε το βράδυ της Πέμπτης 19/10 μέσα από τη συχνότητα του STAR με πολλές εκπλήξεις αλλά και απρόοπτα γεγονότα.H Αλεξάνδρα Κατσαϊτη ξεκίνησε να κάνει το μάθημά της ωστόσο παρατηρήθηκε η απουσία της Χριστίνας από την αίθουσα.Η Χριστίνα λοιπόν, μετά την ένταση που είχε με την Αλεξάνδρα Κατσαϊτη στο προηγούμενο live σχετικά με την καταγγελία της για την στ…

...�να λοιπόν, μετά την ένταση που είχε με την Αλεξάνδρα Κατσαϊτη στο προηγούμενο live σχετικά με την καταγγελία της για την στυλίστρια (δείτε εδώ τι έχει συμβεί), δεν θέλησε να παρακολουθήσει το μάθημα και προτίμησε να ξαπλώσει στο κρεβάτι της.Εκτός από τους συμπαίκτες της, το κατάλαβε...

Ακόμη ένα επεισόδιο του Fame Story παρακολουθήσαμε το βράδυ της Πέμπτης 19/10 μέσα από τη συχνότητα του STAR με πολλές εκπλήξεις αλλά και απρόοπτα γεγονότα.

Αναλυτικά τα 19/10 highlights του Fame Story

«Α! Δεν είναι εδώ… » – Ηχηρή η απουσία της Χριστίνας από το μάθημα της Αλεξάνδρας Κατσαϊτη

H Αλεξάνδρα Κατσαϊτη ξεκίνησε να κάνει το μάθημά της ωστόσο παρατηρήθηκε η απουσία της Χριστίνας από την αίθουσα.

Η Χριστίνα λοιπόν, μετά την ένταση που είχε με την Αλεξάνδρα Κατσαϊτη στο προηγούμενο live σχετικά με την καταγγελία της για την στυλίστρια (δείτε εδώ τι έχει συμβεί), δεν θέλησε να παρακολουθήσει το μάθημα και προτίμησε να ξαπλώσει στο κρεβάτι της.

Εκτός από τους συμπαίκτες της, το κατάλαβε και η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη, η οποία φαίνεται να δυσαρεστήθηκε με το γεγονός.

«Α…η Χριστίνα δεν είναι εδώ… οκ! Είναι επιλογή σας παιδιά αν θέλετε έρχεστε στο μάθημα αν δεν θέλετε δεν έρχεστε. Το ρούχο της είναι εδώ.» ανέφερε.

Η απάντηση της Χριστίνας

Μετά το σχόλιο της Αλεξάνδρας Κατσαϊτη, η Χριστίνα θέλησε να τοποθετηθεί στην κάμερα για το λόγο που δεν πήγε στο μάθημα της.

«Πέραν ότι το στομάχι μου από χθες το βράδυ είναι δύσκολα και ακόμα είναι, θεωρώ σωστό να παρθεί μια υγιής απόσταση για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να είμαστε όλοι καλά σ’ αυτή τη ζωή. Δεν γίνεται να τραβηχτεί άλλο αυτό το πράγμα, δεν βοηθάει κανέναν μας», είπε στην κάμερα η Χριστίνα χαρακτηριστικά.

Η είσοδος του Νικηφόρου

Μια έκπληξη δέχτηκαν οι σπουδαστές χθες το βράδυ, καθώς ο Νικηφόρος μπήκε στο σπίτι της Ακαδημίας, με τον τραγουδιστή να αποκαλύπτει το παρασκήνιο πίσω από το τραγούδι «Υποσχέσου» που έκανε τρελή επιτυχία και συνενίζει να κάνει μέχρι και σήμερα.

Το τραγούδι αυτό θα το ερμηνεύσει στο live ο Σωτήρης, με τον Νικηφόρο να του κάνει πρόταση να κάνουν μαζί και ντουέτο.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.