I’m a Celebrity get me out of here highlights 19/10: Η αποχώρηση με δάκρυα και η ψυχολογική κατάρρευση της Ηλιάδη

20 Οκτωβρίου, 2023


Το νέο reality του ΣΚΑΙ έχει γίνει ένα από τα αγαπημένα της ελληνικής τηλεόρασης και αυτό γιατί έχει πολύ γέλιο με τις αντιδράσεις των παικτών απέναντι στις απαιτητικές και… αηδιαστικές δοκιμασίες. Εμείς λοιπόν έχουμε τα 19/10 highlights του I’m a Celebrity get me out of here.Από τα πρώτα λεπτά, η αγωνία χτύπησε κόκκινο, αφού η Μαρία Καλάβρια και η Αγγελική Ηλιάδη βρέθηκαν στον αέρα. Η τραγουδίσ…

...�τρινουςΑπό τα πρώτα λεπτά, η αγωνία χτύπησε κόκκινο, αφού η Μαρία Καλάβρια και η Αγγελική Ηλιάδη βρέθηκαν στον αέρα. Η τραγουδίστρια, ωστόσο, δεν μπόρεσε να το διαχειριστεί και με κλάματα φώναζε στην ομάδα της παραγωγής να την κατεβάσουν.«Κατεβάστε με ζαλίζομαι, κατεβάστε...

Το νέο reality του ΣΚΑΙ έχει γίνει ένα από τα αγαπημένα της ελληνικής τηλεόρασης και αυτό γιατί έχει πολύ γέλιο με τις αντιδράσεις των παικτών απέναντι στις απαιτητικές και… αηδιαστικές δοκιμασίες. Εμείς λοιπόν έχουμε τα 19/10 highlights του I’m a Celebrity get me out of here.

Αναλυτικά τα 19/10 highlights του I’m a Celebrity get me out of here

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Ηλιάδη – Άγριοι τσακωμοί σε πράσινους & κίτρινους

Από τα πρώτα λεπτά, η αγωνία χτύπησε κόκκινο, αφού η Μαρία Καλάβρια και η Αγγελική Ηλιάδη βρέθηκαν στον αέρα. Η τραγουδίστρια, ωστόσο, δεν μπόρεσε να το διαχειριστεί και με κλάματα φώναζε στην ομάδα της παραγωγής να την κατεβάσουν.

«Κατεβάστε με ζαλίζομαι, κατεβάστε με», έλεγε ξανά και ξανά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.