Ματούλα του Κολωνακίου: Αυτό ήταν το διαμέρισμά της στο Πεδίον του Άρεως – Το σπίτι όπου βρέθηκε νεκρή

19 Οκτωβρίου, 2023


Η Ματούλα, της οποίας το όνομα τη δεκαετία του ’70 ήταν συνώνυμο με την κοσμική ζωή του Κολωνακίου έφυγε από τη ζωή μέσα στην κατοικία της στο Πεδίον του Άρεως. Η ίδια βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της.Η θρυλική «Ματούλα του Κολωνακίου» εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της χθες Τρίτη (17/10) έπειτα από 7 ημέρες που είχε να δώσει σημεία ζωής.Ειδικότερα, η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή από τον δημοσι…

...ογράφο Ανδρέα Κουβελογιάννη. Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή T- Live και ανέφερε πως η τελευταία φορά που επικοινώνησε μαζί του η Ματούλα ήταν πριν από 7 ημέρες. «Είχε γαστρεντερίτιδα , μας πήρε τηλέφωνο, ότι θα πήγαινε στο γιατρό και μόλις γυρίσει θα με πάρει. Είναι 6-7 μέρες. Δεν με...

Η Ματούλα, της οποίας το όνομα τη δεκαετία του ’70 ήταν συνώνυμο με την κοσμική ζωή του Κολωνακίου έφυγε από τη ζωή μέσα στην κατοικία της στο Πεδίον του Άρεως. Η ίδια βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της.

Η θρυλική «Ματούλα του Κολωνακίου» εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της χθες Τρίτη (17/10) έπειτα από 7 ημέρες που είχε να δώσει σημεία ζωής.

Ειδικότερα, η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή από τον δημοσιογράφο Ανδρέα Κουβελογιάννη. Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή T- Live και ανέφερε πως η τελευταία φορά που επικοινώνησε μαζί του η Ματούλα ήταν πριν από 7 ημέρες. «Είχε γαστρεντερίτιδα , μας πήρε τηλέφωνο, ότι θα πήγαινε στο γιατρό και μόλις γυρίσει θα με πάρει. Είναι 6-7 μέρες. Δεν με πήρε τηλέφωνο και εγώ το αμέλησα» είπε στην εκπομπή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.