Τα άδυτα της ψυχής της Παναγιώταρου: Η επιθυμία να γίνει μητέρα, η ψυχανάλυση και η δεύτερη ευκαιρία σε πρώην της

19 Οκτωβρίου, 2023


H Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απαντάει συχνά μέσα από Q&A σε ερωτήσεις των ακόλουθων της σχετικά με κομμάτια της προσωπικής της ζωής, της καθημερινότητας της, των επαγγελματικών σχεδίων της και πολλών άλλων θεμάτων (δείτε εδώ το κλασάτο σπίτι της στο κέντρο).Ανάμεσα σε όσα απάντησε η επιχειρηματίας πρόσφατα στο instagram ήταν και πιο σοβαρά προσωπικά θέματα, όπως η μητρότητα, το κομμάτι της ψυχανάλυσης…

... αλλά και των σχέσεων με την Παναγιώταρου να είναι αρνητική στις δεύτερες ευκαιρίες.Oι απαντήσεις της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου σε προσωπικά ζητήματαΣε ότι αφορά τη μητρότητα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου θέλησε να απαντήσει με μία φωτογραφία του σκύλου της, το οποίο είναι σαν...

H Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απαντάει συχνά μέσα από Q&A σε ερωτήσεις των ακόλουθων της σχετικά με κομμάτια της προσωπικής της ζωής, της καθημερινότητας της, των επαγγελματικών σχεδίων της και πολλών άλλων θεμάτων (δείτε εδώ το κλασάτο σπίτι της στο κέντρο).

Ανάμεσα σε όσα απάντησε η επιχειρηματίας πρόσφατα στο instagram ήταν και πιο σοβαρά προσωπικά θέματα, όπως η μητρότητα, το κομμάτι της ψυχανάλυσης αλλά και των σχέσεων με την Παναγιώταρου να είναι αρνητική στις δεύτερες ευκαιρίες.

Oι απαντήσεις της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου σε προσωπικά ζητήματα

Σε ότι αφορά τη μητρότητα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου θέλησε να απαντήσει με μία φωτογραφία του σκύλου της, το οποίο είναι σαν παιδάκι της, τονίζοντας, πως αν βρεθεί ο κατάλληλος πατέρας θέλει να γίνει μαμά. Όσο για την ψυχανάλυση έχει κάνει, ωστόσο δεν συστήνει ειδικούς ψυχικής υγείας σε άλλα άτομα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.