Εξελίξεις με την υγεία του Βασίλη Καρρά – Ποια η κατάσταση του

19 Οκτωβρίου, 2023


Μεγάλη ανησυχία επικρατεί το τελευταίο διάστημα γύρω από την υγεία του Βασίλη Καρρά. Όπως έγινε γνωστό, ο αγαπημένος τραγουδιστής μπαινοβγαίνει στο νοσοκομείο ακολουθώντας αγωγές, μια κατάσταση μάλιστα για την οποία μίλησε και ο αδερφός του.Όλη η Ελλάδα και όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα βρίσκονται στο πλευρό του, με τον ίδιο να νιώθει συγκινημένος. Βέβαια, δεν λείπουν και τα δημοσιεύματα που έχουν …

...εξοργίσει την οικογένεια του. Για παράδειγμα πριν από μερικές ημέρες κυκλοφόρησε είδηση πως έφυγε από την ζωή, κάτι που γρήγορα διαψεύθηκε.Τα τελευταία νέα για την υγεία του Βασίλη ΚαρράΟ Χρήστος Κυπριανίδης, φίλος του τραγουδιστή, μίλησε σήμερα Πέμπτη 19/10 στο Πρωινό σχετικά...

Μεγάλη ανησυχία επικρατεί το τελευταίο διάστημα γύρω από την υγεία του Βασίλη Καρρά. Όπως έγινε γνωστό, ο αγαπημένος τραγουδιστής μπαινοβγαίνει στο νοσοκομείο ακολουθώντας αγωγές, μια κατάσταση μάλιστα για την οποία μίλησε και ο αδερφός του.

Όλη η Ελλάδα και όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα βρίσκονται στο πλευρό του, με τον ίδιο να νιώθει συγκινημένος. Βέβαια, δεν λείπουν και τα δημοσιεύματα που έχουν εξοργίσει την οικογένεια του. Για παράδειγμα πριν από μερικές ημέρες κυκλοφόρησε είδηση πως έφυγε από την ζωή, κάτι που γρήγορα διαψεύθηκε.

Τα τελευταία νέα για την υγεία του Βασίλη Καρρά

Ο Χρήστος Κυπριανίδης, φίλος του τραγουδιστή, μίλησε σήμερα Πέμπτη 19/10 στο Πρωινό σχετικά με τα νεότερα για την υγεία του.

«Τον είδα μέσα στο καλοκαίρι. Τον τελευταίο καιρό δεν θέλω να τον ενοχλώ, γιατί η κατάσταση δεν χρειάζεται… Πρέπει να πάρουμε μια απόσταση, σεβόμαστε την κατάσταση που είναι, αλλά μαθαίνω νέα του και κάποια στιγμή θα περάσω να τον δω από το σπίτι γιατί με περιμένει. Μου είπε να περάσω να τον δω. Η υγεία του πηγαίνει καλά, είμαστε αισιόδοξοι και όλοι ευχόμαστε ο Βασίλης να γυρίσει δυνατός κοντά μας», είπε ο Χρήστος Κυπριανίδης.

Το πρώτο βράδυ του Βασίλη Καρρά στο σπίτι του μετά το νοσοκομείο

Σύμφωνα, μάλιστα, με το ρεπορτάζ του Θάνου Βάγιου στον αέρα της εκπομπής Πρωινό, ο τραγουδιστής «Συνεχίζει τον αγώνα του και είναι μία πραγματικότητα την οποία γνωρίζει ο ίδιος ότι θα συνεχίσει να τη βιώνει. Τα άτομα από το στενό οικογενειακό του περιβάλλον ανέφεραν πως ήταν μια καλή στιγμή η επιστροφή του στο σπίτι, ωστόσο καθόλου καλή δεν ήταν η στιγμή που είδε όλα τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να παλεύει για τη ζωή του».

Σύμφωνα, με το ίδιο ρεπορτάζ λοιπόν η σύζυγός του κάνει μια σοβαρή έκκληση σε όλους τους δημοσιογράφους κυρίως: Να σταματήσουν να καλούν στα τηλέφωνα της οικογένειας και να τους αφήσουν ήσυχους να παλέψουν για ένα καλύτερο αύριο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.