Έγινε λούης ο Σάκης Τανιμανίδης – Αμήχανο σκηνικό στο αεροδρόμιο με συγκεκριμένη ερώτηση δημοσιογράφου

19 Οκτωβρίου, 2023


H κάμερα του Μega Καλημέρα εντόπισε τον Σάκη Τανιμανίδη στο αεροδρόμιο κατά την επιστροφή του από τη Γαλλία με τις δηλώσεις, που κατάφερε να του αποσπάσει ο ρεπόρτερ της εκπομπής να προβάλλονται την Πέμπτη (19/10).Ο γνωστός επιχειρηματίας έδειχνε να είναι βιαστικός, ωστόσο έδωσε απαντήσεις για την οικογένειά του, την επιθυμία του να αποκτήσει και τρίτο και τέταρτο παιδί, αλλά και για τα επαγγελματ…

...ικά του σχέδια στην τηλεόραση (δείτε εδώ το δημοσίευμα για τη Μπόμπα, που τον ενόχλησε).Στη συνέχεια, ο ρεπόρτερ τον ρώτησε για τον Γιώργο Λιανό, που παρουσιάζει το I am celebrity get me out of here στον Άγιο Δομίνικο και τότε ήταν, που ο Σάκης έγινε λούης, αφού δεν έδωσε καμία απάντηση και...

H κάμερα του Μega Καλημέρα εντόπισε τον Σάκη Τανιμανίδη στο αεροδρόμιο κατά την επιστροφή του από τη Γαλλία με τις δηλώσεις, που κατάφερε να του αποσπάσει ο ρεπόρτερ της εκπομπής να προβάλλονται την Πέμπτη (19/10).

Ο γνωστός επιχειρηματίας έδειχνε να είναι βιαστικός, ωστόσο έδωσε απαντήσεις για την οικογένειά του, την επιθυμία του να αποκτήσει και τρίτο και τέταρτο παιδί, αλλά και για τα επαγγελματικά του σχέδια στην τηλεόραση (δείτε εδώ το δημοσίευμα για τη Μπόμπα, που τον ενόχλησε).

Στη συνέχεια, ο ρεπόρτερ τον ρώτησε για τον Γιώργο Λιανό, που παρουσιάζει το I am celebrity get me out of here στον Άγιο Δομίνικο και τότε ήταν, που ο Σάκης έγινε λούης, αφού δεν έδωσε καμία απάντηση και έδειξε να βιάζεται να αποχωρήσει.

H ερώτηση που απέφυγε να απαντήσει ο Σάκης Τανιμανίδης

«Επειδή με περιμένουν έξω σε περιμένω πολύ, που ήρθες και εσύ και ο ψηλός φίλος μου, δώσε φιλάκια, I love you, φιλάκια», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.