I’m celebrity get me out of here highlights 18/10: Η είσοδος του Σαμαρά, ο έρωτας της Βόντος και το νοσοκομείο

19 Οκτωβρίου, 2023


Ακόμη ένα επεισόδιο I’m a celebrity get me out of here παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τετάρτης 18/10 μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και έχουμε όλες τις σκηνές που σχολιάστηκαν.O Γιώργος Λιανός μαζί με την Καλομοίρα ανακοίνωσαν την δοκιμασία από την οποία θα περάσουν οι παίκτες αυτή τη φορά. Πρόκειται για έναν αγώνα μπάσκετ, λίγο διαφορετικό.Οι παίκτες των δύο ομάδων θα κρέμονται σε σχοινιά και θα στ…

...�α περάσουν οι παίκτες αυτή τη φορά. Πρόκειται για έναν αγώνα μπάσκετ, λίγο διαφορετικό.Οι παίκτες των δύο ομάδων θα κρέμονται σε σχοινιά και θα στοχεύουν για να βάλουν καλάθι σε "τρελό" υψόμετρο. Πριν ξεκινήσουν, όμως, έγιναν κάποιες σημαντικές ανακοινώσεις. Αρχικά, οι κίτρινοι...

Ακόμη ένα επεισόδιο I’m a celebrity get me out of here παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τετάρτης 18/10 μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και έχουμε όλες τις σκηνές που σχολιάστηκαν.

Αναλυτικά τα 18/10 highlights του I’m a celebrity get me out of here

«Ζαλίζομαι, γιατρό, δεν μπορώ…» – Στο νοσοκομείο με φορείο μετά από άσχημο τραυματισμό ο Βαμβακούλας

O Γιώργος Λιανός μαζί με την Καλομοίρα ανακοίνωσαν την δοκιμασία από την οποία θα περάσουν οι παίκτες αυτή τη φορά. Πρόκειται για έναν αγώνα μπάσκετ, λίγο διαφορετικό.

Οι παίκτες των δύο ομάδων θα κρέμονται σε σχοινιά και θα στοχεύουν για να βάλουν καλάθι σε “τρελό” υψόμετρο. Πριν ξεκινήσουν, όμως, έγιναν κάποιες σημαντικές ανακοινώσεις. Αρχικά, οι κίτρινοι απέκτησαν νέο αρχηγό. Τον Γιώργο Χειμωνέτο, ύστερα από απόφαση του Βαμβακούλα.

Και αφού συγκεντρώθηκαν μπροστά στους παρουσιαστές για να ακούσουν τι τους περιμένει, πληροφορήθηκαν πως η Emilia Vodos βρίσκεται στο νοσοκομείο, καθώς έχει μαζέψει υγρό το γόνατό της, όμως οι γιατροί είναι αισιόδοξοι πως θα μπορέσει να επιστρέψει στο παιχνίδι από μέρα σε μέρα.

Δείτε επίσης: Δεν ισχύουν οι λόγοι υγείας και όσα έχουν γραφθεί – Ο πραγματικός λόγος αποχώρησης της Αλεξανδράκη από το ”I’m a Celebrity Get Me Out of Here”

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.