«Λίγο να συνέλθουμε! Όχι δεν ηρεμώ» – «Βγαίνεις σε εκπομπές και τσακώνεσαι»: Αρπάχτηκαν Τσιμτσιλή και Μπιμπίλας στο Happy Day

18 Οκτωβρίου, 2023


Τον θρήνο σκόρπισε η είδηση πως η Ματούλα έφυγε από την ζωή και την εντόπισαν νεκρή στο σπίτι της έπειτα από 7 ημέρες. Την είδηση μετέφερε και η εκπομπή Happy Day, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να υποδέχεται τηλεφωνικά τον Σπύρο Μπιμπίλα ως πρόεδρος του ΣΕΗ για να μιλήσει για το δυσάρεστο γεγονός, έχοντας ήδη κάνει και ανάρτηση στο προφίλ του στο Facebook.Τα αίματα ωστόσο ανάμεσα σε παρουσιάστρια και…

... καλεσμένο, "άναψαν" όταν εκείνος έγινε έξαλλος με μια ερώτηση που του έγινε σχετικά με το θάνατο της ηθοποιού.Ο τσακωμός Τσιμτσιλή - Μπιμπίλα στο Happy Day«Έφυγε από παθολογικά αίτια, σωστά Σπύρο;», ήταν αρχικά η ερώτηση που έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με τον Σπύρο Μπιμπίλα να...

Τον θρήνο σκόρπισε η είδηση πως η Ματούλα έφυγε από την ζωή και την εντόπισαν νεκρή στο σπίτι της έπειτα από 7 ημέρες. Την είδηση μετέφερε και η εκπομπή Happy Day, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να υποδέχεται τηλεφωνικά τον Σπύρο Μπιμπίλα ως πρόεδρος του ΣΕΗ για να μιλήσει για το δυσάρεστο γεγονός, έχοντας ήδη κάνει και ανάρτηση στο προφίλ του στο Facebook.

Τα αίματα ωστόσο ανάμεσα σε παρουσιάστρια και καλεσμένο, “άναψαν” όταν εκείνος έγινε έξαλλος με μια ερώτηση που του έγινε σχετικά με το θάνατο της ηθοποιού.

Ο τσακωμός Τσιμτσιλή – Μπιμπίλα στο Happy Day

«Έφυγε από παθολογικά αίτια, σωστά Σπύρο;», ήταν αρχικά η ερώτηση που έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με τον Σπύρο Μπιμπίλα να της απαντάει «Δεν μπορώ να το ξέρω εγώ αυτό».

«Όχι έτσι διάβασα, δεν ξέρω αν μίλησες, αν ενημερώθηκες και λόγω της ιδιότητάς σου», συνέχισε η παρουσιάστρια με τον πρόεδρο του ΣΕΗ να απαντάει φανερά ενοχλημένος πως «Η ιδιότητά μου δεν είναι να ψάχνω πώς πέθανε ο κάθε άνθρωπος».

«Βρε αγάπη μου, είσαι πρόεδρος του ΣΕΗ, βγαίνεις σε μια εκπομπή, το έχουμε κανονίσει από χθες, μπορεί να πήρες δυο τηλέφωνα, δεν είπε ότι είσαι ντετέκτιβ», ανταπάντησε η Σταματίνα, με τον Σπύρο να λέει έξαλλος «Ναι Σταματίνα μου, το ότι είμαι πρόεδρος του ΣΕΗ σημαίνει ότι ξέρω πώς πέθανε ο κάθε άνθρωπος; Λίγο να συνέλθουμε».

«Δεν μου αρέσει αυτή η προτροπή, νομίζω ότι είμαι στα συγκαλά μου. Αρχικά ηρέμησε», αντέδρασε η παρουσιάστρια του ALPHA, με τον καλεσμένο της να της λέει εκνευρισμένος: «Όχι δεν ηρεμώ, ήσουν πολύ ιδιαίτερη στον τρόπο που μου είπες “είσαι ο πρόεδρος άρα πρέπει”. Δεν πρέπει».

«Μάλλον έχεις συνηθίσει να βγαίνεις σε άλλες εκπομπές και να τσακώνεσαι», τόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή κλείνοντας την τηλεφωνική σύνδεση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.