Fame Story: «Εεε παιδιά, ο Γιάννης δεν ήθελε τη Στεφανία; Τι γίνεται εκεί;» – Νέο ειδύλλιο στην ακαδημία

18 Οκτωβρίου, 2023


Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να μιλάμε για ζευγάρια στο Fame Story; Μάλλον όχι! Μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει εκδηλωθεί ιδιαίτερα, όμως είχε παρατηρηθεί ένα μικρό φλερτ ανάμεσα στον Γιάννη Στεφανίδη και την Στεφανία Ρίζου (δείτε εδώ το βίντεο που το αποδεικνύει). Όλα, όμως, ανατράπηκαν στο επεισόδιο της Τρίτης 17/10.Την ώρα που η Μαρία Τσαβαλιά έκανε πρόβα το τραγούδι που της ανατέθηκε για το 4ο liv…

...e, μπήκε στο στούντιο ο Γιάννης, αποφασισμένος να τη βοηθήσει να μπει στο νόημα των στίχων, κάτι που τους έφερε αρκετά κοντά. Οι τηλεθεατές, λοιπόν, που παρατηρούν τις κινήσεις του σπουδαστή όλο αυτό το διάστημα, ξέσπασαν στο twitter, χαρακτηρίζοντάς τον "γύπα".Οι αντιδράσεις στο...

Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να μιλάμε για ζευγάρια στο Fame Story; Μάλλον όχι! Μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει εκδηλωθεί ιδιαίτερα, όμως είχε παρατηρηθεί ένα μικρό φλερτ ανάμεσα στον Γιάννη Στεφανίδη και την Στεφανία Ρίζου (δείτε εδώ το βίντεο που το αποδεικνύει). Όλα, όμως, ανατράπηκαν στο επεισόδιο της Τρίτης 17/10.

Την ώρα που η Μαρία Τσαβαλιά έκανε πρόβα το τραγούδι που της ανατέθηκε για το 4ο live, μπήκε στο στούντιο ο Γιάννης, αποφασισμένος να τη βοηθήσει να μπει στο νόημα των στίχων, κάτι που τους έφερε αρκετά κοντά. Οι τηλεθεατές, λοιπόν, που παρατηρούν τις κινήσεις του σπουδαστή όλο αυτό το διάστημα, ξέσπασαν στο twitter, χαρακτηρίζοντάς τον “γύπα”.

Οι αντιδράσεις στο twitter για το φλερτ σε διπλό ταμπλό του Γιάννη Στεφανίδη στο Fame Story

Λίγα λόγια για τα δύο παιδιά

Γιάννης Στεφανίδης (29 ετών)

Ο Γιάννης κατάγεται από τη Φλώρινα αλλά μεγάλωσε στα δυτικά προάστια της Αττικής. Η σχέση του με το τραγούδι είναι καρμική, όπως λέει, καθώς, ενώ δεν σπούδασε μουσική, αυτή πάντα τον καλούσε. Του δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμαστεί ως τραγουδιστής σε μικρά μαγαζιά και η μουσική από κάλεσμα έγινε εθισμός. Στόχος του είναι να αλλάξει «πίστα», να εξελιχθεί και να ακουστεί πλέον σε ευρύτερο κοινό. Το Fame Story αποτελεί για εκείνον ευκαιρία ζωής και σκοπεύει να δώσει τον καλύτερο του εαυτό. Ο Γιάννης πιστεύει ότι «Με αγάπη και αλήθεια να κάνεις ό,τι κάνεις».

Fame Story ακαδημία Γιάννης

Μαίρη Τσαβαλιά (33 ετών)

Η Μαίρη κατάγεται από τη Θήβα και μένει στην Αθήνα. Η ζωή της είναι απόλυτα συνδεδεμένη με τη μουσική: από μικρή τραγουδάει σε pop-rock μπάντες, «τζαμάρει» με φίλους και γράφει στίχους σε μελωδίες, που φτιάχνονται στη στιγμή. Ο στόχος της από το τραγούδι είναι να μαθαίνει, να εξελίσσεται και να γίνεται η καλύτερη εκδοχή του εαυτού της. Επιθυμεί να αγαπήσει ο κόσμος τον τρόπο που εκφράζεται. Το Fame Story είναι για εκείνη ένα βαν, στο οποίο θα μπει για να ταξιδέψει σε κόσμους και εμπειρίες πρωτόγνωρες. Και το motto της; «Η ζωή δεν έχει όρια, εκτός από εκείνα που βάζεις εσύ!».

Fame Story ακαδημία Μαίρη

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.