Αυτοδιοικητικές εκλογές: Η αμήχανη αντίδραση της Σίας Κοσιώνη όταν πρωτοάκουσε ότι προηγείται ο Χάρης Δούκας – Πώς υποδέχθηκε την ήττα Μπακογιάννη (v…

15 Οκτωβρίου, 2023


Σήμερα Κυριακή 15 Οκτωβρίου πολίτες βρέθηκαν στις κάλπες για να αναδείξουν τους αιρετούς εκπρόσωπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ο ΣΚΑΪ, όπως σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, με συνεχή ροή ειδήσεων από τα εκλογικά κέντρα και τη συνδρομή της πιο δυνατής, ενημερωτiκής ομάδας.Με επικεφαλής τη Σία Κοσιώνη η έκτακτη εκπομπή ξεκίνησε νωρίς το απόγευμα και λίγο μετά τις 19:00 η…

... παρουσιάστρια άκουσε στον αέρα το ποσοστό που συγκέντρωσε ο Κώστας Μπακογιάννης αλλά και ο Χάρης Δούκας στο Δήμο Αθηναίων. Η Σία Κοσιώνη φαίνεται να σάστισε στο άκουσμα του πρώτου αποτελέσματος που δείχνει ότι ο Χάρης Δούκας είναι μπροστά, ενώ τελικά επιβεβαιώθηκε πλήρως...

Σήμερα Κυριακή 15 Οκτωβρίου πολίτες βρέθηκαν στις κάλπες για να αναδείξουν τους αιρετούς εκπρόσωπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ο ΣΚΑΪ, όπως σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, με συνεχή ροή ειδήσεων από τα εκλογικά κέντρα και τη συνδρομή της πιο δυνατής, ενημερωτiκής ομάδας.

Με επικεφαλής τη Σία Κοσιώνη η έκτακτη εκπομπή ξεκίνησε νωρίς το απόγευμα και λίγο μετά τις 19:00 η παρουσιάστρια άκουσε στον αέρα το ποσοστό που συγκέντρωσε ο Κώστας Μπακογιάννης αλλά και ο Χάρης Δούκας στο Δήμο Αθηναίων. Η Σία Κοσιώνη φαίνεται να σάστισε στο άκουσμα του πρώτου αποτελέσματος που δείχνει ότι ο Χάρης Δούκας είναι μπροστά, ενώ τελικά επιβεβαιώθηκε πλήρως η μεγάλη ανατροπή!

Νωρίτερα το πρωί της ίδιας ημέρας σύσσωμη η οικογένεια βρέθηκε στο εκλογικό κέντρο. Στο πλευρό του συζύγου της Κώστα Μπακογιάννη ο οποίος διεκδικεί και πάλι τη Δημαρχία στις Αυτοδιοικητικές εκλογές, βρέθηκε η Σία Κοσιώνη μαζί με τον γιο τους Δήμο και τα παιδιά του από τον προηγούμενο γάμο του.

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Πρώτη αντίδραση Κυριάκου Μητσοτάκη για τα αποτελέσματα – «Δεν ήταν μια καλή βραδιά για τη ΝΔ, πρέπει να προβληματίσει όλους…»

«Σίγουρα δεν ήταν μία ιδιαίτερη καλή βραδιά για τη Νέα Δημοκρατία», δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τα αποτελέσματα των επαναληπτικών αυτοδιοικητικών εκλογών 2023, με τον Κώστα Μπακογιάννη να χάνει τον δήμο Αθηναίων και τον Χάρη Δούκα να επικρατεί με ισχυρό προβάδισμα στην κάλπη.

«Θέλω να συγχαρώ όλους τους δημάρχους και τους περιφερειάρχες. Χρέος της κυβέρνησης είναι να συνεργαστεί μαζί τους», επεσήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Η κυβέρνηση οφείλει να να πορεύεται με τα πόδια καλά γειωμένα στη γη», σημείωσε όλο νόημα, αναφερόμενος στα πολιτικά μηνύματα της κάλπης. «Να θυμίσω ότι στις εθνικές εκλογές καταγράφτηκε όλη η δύναμη των κομμάτων», τόνισε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.