Γιώργιος Αυτιάς και Στέφανος Κασσελάκης διασταυρώνουν τα ξίφη τους με φόντο το γuμναστήριο και τον στρατό

15 Οκτωβρίου, 2023


Φανερά ενοχλημένος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης με τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ Γιώργο Αυτιά, με τα όσα είπε περι της στατιωτικής του θητείας και το γuμναστήριο. Αναφερόμενος στην επικείμενη στρατιωτική θητεία του κ. Κασσελάκη, ο κ. Αυτιάς άφησε ένα υπονοούμενο με αφορμή την ύπαρξη γuμναστηρίου στο Κέντρο Νεοσύλλεκτων, όπου αναμένεται να παρουσιαστεί ο κ. Κασσελάκης, προκειμένου να εκπλ…

...ηρώσει την στρατιωτική του θητεία.«Στη Θήβα, δε, υπάρχει και γuμναστήριο για τους φαντάρους, τους νεοσύλλεκτους και πολύ καλά το έχουν κάνει, όπου εκεί να δούμε τι μέλλει γενέσθαι όταν πάει ο κ. Κασσελάκης» ανέφερε ο κ. Αυτιάς, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά σε ανάρτησή του...

Φανερά ενοχλημένος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης με τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ Γιώργο Αυτιά, με τα όσα είπε περι της στατιωτικής του θητείας και το γuμναστήριο.

Αναφερόμενος στην επικείμενη στρατιωτική θητεία του κ. Κασσελάκη, ο κ. Αυτιάς άφησε ένα υπονοούμενο με αφορμή την ύπαρξη γuμναστηρίου στο Κέντρο Νεοσύλλεκτων, όπου αναμένεται να παρουσιαστεί ο κ. Κασσελάκης, προκειμένου να εκπληρώσει την στρατιωτική του θητεία.

«Στη Θήβα, δε, υπάρχει και γuμναστήριο για τους φαντάρους, τους νεοσύλλεκτους και πολύ καλά το έχουν κάνει, όπου εκεί να δούμε τι μέλλει γενέσθαι όταν πάει ο κ. Κασσελάκης» ανέφερε ο κ. Αυτιάς, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά σε ανάρτησή του πως «οποιοσδήποτε δημοσιογράφος σε οποιοδήποτε ΜΜΕ ανεπτυγμένης ευρωπαϊκής χώρας έκανε τέτοιου είδους σχόλια, θα βρισκόταν εκτός την επόμενη ώρα».

Είχε προηγηθεί, πολύ πρόσφατα, ένα σχόλιο του Βασίλη Χιώτη, στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, το οποίο προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, ενώ ο κ. Αυτιάς αναφέρθηκε στην στρατιωτική θητεία του κ. Κασσελάκη, λέγοντας ότι στο στρατόπεδο των νεοσύλλεκτων στη Θήβα έχει και γuμναστήριο και… «να δούμε τι μέλλει γενέσθαι μέσα στο γuμναστήριο», όπως ανέφερε, εάν παρουσιαστεί εκεί ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στη Θήβα υπάρχει ένα στρατόπεδο για νεοσύλλεκτους. Στο στρατόπεδο υπάρχει ένα γuμναστήριο. Ένας απόδημος επιστρέφει στην πατρίδα του και πηγαίνει να υπηρετήσει τη θητεία του.

Ποια είναι η προφανής πρώτη ερώτηση στο μυαλό όλων; «Τι μέλλει γενέσθαι μέσα στο γuμναστήριο;».

Όχι, δεν είναι στο μυαλό όλων. Είναι στο μυαλό του κ. Αυτιά. Οποιοσδήποτε δημοσιογράφος σε οποιοδήποτε ΜΜΕ ανεπτυγμένης ευρωπαϊκής χώρας έκανε τέτοιου είδους σχόλια, θα βρισκόταν εκτός την επόμενη ώρα.

Ο ΣΚΑΪ έδειξε σωστά εταιρικά αντανακλαστικά στην περίπτωση του κ. Χιώτη και τον καλώ να συνεχίσει, ξεριζώνοντας την κουλτούρα διακρίσεων και ομοφοβίας που, όπως φαίνεται, διακατέχει κορυφαία δημοσιογραφικά στελέχη του. Στο όνομα των νέων ανθρώπων που υφίστανται bullying στο σχολείο, στο στρατό, στη γειτονιά, στη δουλειά, στο γuμναστήριο. Κυρίως όμως, στο όνομα όλων εκείνων που υπηρετούν τη θητεία τους και δεν ανέχονται την ιδέα στατεύσιμων α’ και β’ κατηγορίας.

Ο κ. Αυτιάς ας συνεχίσει να προσβάλλει με γελάκια και υπονοούμενα τους φαντάρους, το στράτευμα και τη νοημοσύνη μας από το σπίτι του.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.