Δεν τα κατάφερε – Νεκρός ο 6χρονος που επέπλεε σε πισίνα ξενοδοχείου

15 Οκτωβρίου, 2023


Εχασε τη μάχη για τη ζωή του το αγοράκι από τη Σκωτία, το οποίο στις 6 Οκτωβρίου εντοπίστηκε αναίσθητο να επιπλέει σε πισίνα ξενοδοχείου στην Πάφο.

...�ο. Σύμφωνα με τη κυπριακή αστυνομία, το αγοράκι περί το μεσημέρι της 6ης Οκτωβρίου, βρέθηκε να επιπλέει σε πισίνα ξενοδοχείου στην Πάφο, στο οποίο διέμενε με τη μητέρα του. Το παιδί ανασύρθηκε από τον ναυαγοσώστη και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Πάφου με ασθενοφόρο. Η...

Εχασε τη μάχη για τη ζωή του το αγοράκι από τη Σκωτία, το οποίο στις 6 Οκτωβρίου εντοπίστηκε αναίσθητο να επιπλέει σε πισίνα ξενοδοχείου στην Πάφο.

  • Σύμφωνα με τη κυπριακή αστυνομία, το αγοράκι περί το μεσημέρι της 6ης Οκτωβρίου, βρέθηκε να επιπλέει σε πισίνα ξενοδοχείου στην Πάφο, στο οποίο διέμενε με τη μητέρα του. Το παιδί ανασύρθηκε από τον ναυαγοσώστη και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Πάφου με ασθενοφόρο.
Η κατάσταση της υγείας του, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, ήταν κρίσιμη αλλά σταθερή αλλά δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.