Δείπνο για δύο σε πολυτελές resort για Κασσελάκη και Tyler – Που επέλεξε να πάει το ευτυχισμένο ζευγάρι

14 Οκτωβρίου, 2023


Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύντροφός του θέλησαν να πάρουν μια ανάσα από την καθημερινότητα τους και να απολαύσουν ένα δείπνο σε ένα πολυτελές resort.ην ώρα που στον ΣΥΡΙΖΑ επικρατεί το απόλυτο χάος με «αλληλομαχαιρώματα» και εκατέρωθεν βολές για την επιλογή του Στέφανου Κασσελάκη στο τιμόνι της Κουμουνδούρου, ο ίδιος ο πρόεδρος του κόμματος όμως φροντίζει να βρίσκει στιγμές χαλάρωσης με τον σύζυ…

...γό του Τάιλερ, αφήνοντας πίσω του τον αναβρασμό και την ένταση.Έτσι, όπως πληροφορούμαστε, ο Στέφανος Κασσελάκης πήρε τον σύζυγό του και πέρασαν ένα ξέγνοιαστο και χαλαρό βράδυ στο πεντάστερο Four Seasons Astir Palace στον παλιό Αστέρα Βουλιαγμένης. Λίγο νωρίτερα, ο Στέφανος Κασσελάκης...

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύντροφός του θέλησαν να πάρουν μια ανάσα από την καθημερινότητα τους και να απολαύσουν ένα δείπνο σε ένα πολυτελές resort.

ην ώρα που στον ΣΥΡΙΖΑ επικρατεί το απόλυτο χάος με «αλληλομαχαιρώματα» και εκατέρωθεν βολές για την επιλογή του Στέφανου Κασσελάκη στο τιμόνι της Κουμουνδούρου, ο ίδιος ο πρόεδρος του κόμματος όμως φροντίζει να βρίσκει στιγμές χαλάρωσης με τον σύζυγό του Τάιλερ, αφήνοντας πίσω του τον αναβρασμό και την ένταση.

Έτσι, όπως πληροφορούμαστε, ο Στέφανος Κασσελάκης πήρε τον σύζυγό του και πέρασαν ένα ξέγνοιαστο και χαλαρό βράδυ στο πεντάστερο Four Seasons Astir Palace στον παλιό Αστέρα Βουλιαγμένης. Λίγο νωρίτερα, ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε στον Γιώργο Αυτιά.

Κασσελάκης

Άλλωστε ο ίδιος ο Κασσελάκης, μια ημέρα πριν, πραγματοποίησε ομιλία στον ΣΕΒ ξεκαθαρίζοντας τις θέσεις του: «Η σύγχρονη Αριστερά δεν πρέπει δαιμονοποιεί τη λέξη κεφάλαιο αλλά να το θεωρεί ως εργαλείο επ’ ωφελεία όλων» είπε και έκανε τα στελέχη της ομπρέλας του ΣΥΡΙΖΑ να ανεβάσουν θερμοκρασία…

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύντοφος του Tyler πραγματοποίησαν χθές το βράδυ (13/10) μια έξοδο για να πάνε στην συναυλία του Στέφανου Κραουνάκη. Τι ενόχλησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ;

Δημοσιογράφοι περίμενα, για ακόμα μια φορά τον νεό πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για να τους κάνει μια δήλωση αλλά ο ίδιος τους έδειξε την ενόχλησή του, Η εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου βρήκε τον Στέφανο Κασσελάκη και τον συντροφό του Tyler και τους ρώτησαν μετάξυ άλλων και για την δήλωση του Αχιλλέα Μπέου.

Τότο ο πρόεδρος της αξιμωατικής αντιπολίτευσης δεν ήθλε να δώσει κάποια απάντησε και χαμογέλασε στην κάμερα και στην δημοσιογράφο. Εκείνη τότε αποφάσισε να κάνει μια ερώτηση στο Tyler και ο Στέφανος εκνευρίστηκε λέγοντας: ” Δεν είναι ο Tyler δημόσιο πρόσωπο, εγώ είμαι”. Μια δήλωηση που δεν έχει να κάνει με ζήλια αλλά με το γεγονός ότι οι εκπομπές συνεχώς ενοχλούν και τον συντροφό του. Δείτε το βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.