«Οι παίκτριες δεν μπορούν να της πουν ότι είναι άχρηστη για αυτές», «Αν δεν υπάρχει κάποια άλλη, τότε ναι, προτιμώ την Σπυροπούλου» – Χείμαρρος ο Γαβα…

14 Οκτωβρίου, 2023


Ο Λάκης Γαβαλάς παραχώρησε μερικές δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, σχολιάζοντας το My Style Rocks, στο οποίο υπήρχαν φήμες πως ίσως αναλάμβανε κάποια θέση πριν ξεκινήσει ο νέος κύκλος. Ο διάσημος σχεδιαστής, λοιπόν, σχολίασε τις παίκτριες, αλλά και την Σοφία Χατζηπαντελή, για την οποία σε προηγούμενες δηλώσεις του έχει αναφέρει πως χρειάζεται χαστούκια (δείτε εδώ αναλυ…

...τικά), ενώ απάντησε και για την Κατερίνα Καραβάτου.Οι δηλώσεις του Λάκη Γαβαλά για Χατζηπαντελή & ΚαραβάτουΜε αφορμή τις φήμες που θέλουν την Σοφία Χατζηπαντελή να φεύγει από το παιχνίδι (δείτε εδώ τι ισχύει), ρωτήθηκε εάν θα ενδιαφερόταν για τη θέση της και απάντησε: «Προς...

Ο Λάκης Γαβαλάς παραχώρησε μερικές δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, σχολιάζοντας το My Style Rocks, στο οποίο υπήρχαν φήμες πως ίσως αναλάμβανε κάποια θέση πριν ξεκινήσει ο νέος κύκλος.

Ο διάσημος σχεδιαστής, λοιπόν, σχολίασε τις παίκτριες, αλλά και την Σοφία Χατζηπαντελή, για την οποία σε προηγούμενες δηλώσεις του έχει αναφέρει πως χρειάζεται χαστούκια (δείτε εδώ αναλυτικά), ενώ απάντησε και για την Κατερίνα Καραβάτου.

Οι δηλώσεις του Λάκη Γαβαλά για Χατζηπαντελή & Καραβάτου

Με αφορμή τις φήμες που θέλουν την Σοφία Χατζηπαντελή να φεύγει από το παιχνίδι (δείτε εδώ τι ισχύει), ρωτήθηκε εάν θα ενδιαφερόταν για τη θέση της και απάντησε: «Προς το παρόν το My Style Rocks δεν είναι στις προτεραιότητές μου. Μου έχει ζητηθεί να κάνω πράγματα για την εκπομπή, αλλά έχω πει ότι δεν δύναμαι. Δεν θα ήθελα να προκαλέσω κάποιο στρίμωγμα σε κάποιον άλλο. Όλοι μου λένε ότι λείπει η ατάκα μου από το παιχνίδι και κυρίως οι συμβουλές μου».

Σε ερώτηση για το αν προτιμά την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ή την Κατερίνα Καραβάτου στο τιμόνι της παρουσίασης, δήλωσε: «Καμία από τις δύο, χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν. Η Κατερίνα Καραβάτου δεν μπορώ να καταλάβω μερικές φορές γιατί ο στυλίστας της βάζει αυτά τα ρούχα. Για μένα δεν της πάει αυτό το κομμάτι. Η μόδα θέλει και λίγο το πόδι έξω, λίγη γλυκιά χαζομαρούλα. Θέλει να μπορείς να διαχειριστείς όλο αυτό το θέμα της ίντριγκας. Αυτή είναι το καλό κορίτσι που, αν βγάλεις εκείνη τη στιγμή τον ήχο, είναι λες και λέει συνταγή για πολύ ωραία γεμιστά. Αν δεν υπάρχει κάποια άλλη, τότε ναι, προτιμώ την Σπυροπούλου».

Για την Σοφία Χατζηπαντελή, επισήμανε: «Εγώ δεν έχω εμμονές με κανέναν. Στην αρχή μου φάνηκε πολύ περίεργο το όλο attitude, τώρα την συμπονώ, στεναχωριέμαι που είναι έτσι. Πιέζεται, βάζει τα νύχια μπροστά, βάζει body language τρελό, μπερδεύει τις λέξεις. Αυτό είναι μία ατασθαλία για τη μόδα, μπορεί να κάνει ένα editorial μόδας και να έχει fun. Το κακό είναι ότι οι παίκτριες δεν μπορούν να της πουν ότι είναι άχρηστη για αυτές. Αυτά που λέει δεν συνάδουν με την πραγματικότητα στη μόδα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.