Fame Story: Παρέμβαση της Αλ. Κατσαΐτη μετά την καταγγελία της Χριστίνας για κακοποίηση (video)

14 Οκτωβρίου, 2023


Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη μετά την καταγγελία της Χριστίνας ότι δέχτηκε κακοποίηση από εκείνη, βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στο Fame Story Live, έδωσε την δική της απάντηση.“Λυπάμαι γιατί τα γεγονότα δεν είναι έτσι, με στενοχωρεί περισσότερο όταν το ακούω από ένα νέο παιδί και δεν αντιλαμβάνεται ακριβώς πως συμπεριφέρεται. Η συμπεριφορά της Χριστίνας απέναντί μου δεν ήταν σωστή. Στην δουλειά μου έχω προσπα…

...(typeof __ez_fad_position == 'function'){__ez_fad_position('div-gpt-ad-alldaynews_gr-box-3-0');}“Λυπάμαι γιατί τα γεγονότα δεν είναι έτσι, με στενοχωρεί περισσότερο όταν το ακούω από ένα νέο παιδί και δεν αντιλαμβάνεται ακριβώς πως συμπεριφέρεται. Η συμπεριφορά της Χριστίνας απέναντί μου δεν ήταν σωστή. Στην δουλειά...

Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη μετά την καταγγελία της Χριστίνας ότι δέχτηκε κακοποίηση από εκείνη, βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στο Fame Story Live, έδωσε την δική της απάντηση.

Λυπάμαι γιατί τα γεγονότα δεν είναι έτσι, με στενοχωρεί περισσότερο όταν το ακούω από ένα νέο παιδί και δεν αντιλαμβάνεται ακριβώς πως συμπεριφέρεται. Η συμπεριφορά της Χριστίνας απέναντί μου δεν ήταν σωστή. Στην δουλειά μου έχω προσπαθήσει μόνο για το καλύτερο.

Εάν δεν μπορεί να καταλάβει ότι αυτό που της πρότεινα την προηγούμενη εβδομάδα ήταν απλά να δοκιμάσει ένα ρούχο στο stage, τίποτα παραπάνω ούτε να αλλάξει παπούτσια όπως είπε.

Έχω μείνει έκπληκτη και για τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε. Ήμουν απέναντί της, της έλεγα σε παρακαλώ πολύ βγάλε το ρούχο, της είπα μιλά μου με ευγένεια γιατί είσαι αγενής και δεν με σέβεσαι. Βρήκα τη Χριστίνα μέσα στο χώρο που είναι τα ρούχα να φοράει ένα ρούχο άλλης σπουδάστριας και της είπα βγάλε το ρούχο. Ακούμπησα την τιράντα του ρούχου και μου είπε ότι δεν πρέπει να την ακουμπάω. Αυτή ήταν η πραγματικότητα” ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε το video

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.