Πέθανε ο Αίας Μανθόπουλος – Το “αντίο” της Εβελίνας Παπούλια

13 Οκτωβρίου, 2023


Θρήνος σκορπίστηκε στον καλλιτεχνικό κόσμο την Παρασκευή 13/10, καθώς μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της Εβελίνας Παπούλια στο Instagram έγινε γνωστό πως έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών ο Αίας Μανθόπουλος. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στη σειρά που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τους τηλεθεατές “Δυο Ξένοι”.Ο ηθοποιός, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν στ…

...ην εντατική μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη. Κατά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, διαγνώσθηκε με μερική απόφραξη καρωτίδων του και παρά τη μάχη που έδωσε, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.Ο αποχαιρετισμός της Εβελίνας Παπούλια στον Αίαντα Μανθόπουλο«Αντίο...

Θρήνος σκορπίστηκε στον καλλιτεχνικό κόσμο την Παρασκευή 13/10, καθώς μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της Εβελίνας Παπούλια στο Instagram έγινε γνωστό πως έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών ο Αίας Μανθόπουλος. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στη σειρά που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τους τηλεθεατές “Δυο Ξένοι”.

Ο ηθοποιός, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν στην εντατική μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη. Κατά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, διαγνώσθηκε με μερική απόφραξη καρωτίδων του και παρά τη μάχη που έδωσε, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Ο αποχαιρετισμός της Εβελίνας Παπούλια στον Αίαντα Μανθόπουλο

«Αντίο Αία μου! Καλό ταξίδι…», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Εβελίνα Παπούλια.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αίας Μανθόπουλος ήταν ο γιος της αδερφής της Ειρήνης Παππά, που έφυγε από τη ζωή πριν από ένα χρόνο (δείτε εδώ φωτογραφίες από την κηδεία της).

Αίας Μανθόπουλος Εβελίνα Παπούλια

Η τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση πραγματοποιήθηκε στη σειρά του OPEN, Το Κόκκινο Ποτάμι.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.