«Δεν έχω κάνει κάτι λάθος» – Όσα υποστηρίζει ο 51χρονος που κατηγορείται πως παρουσιαζόταν ως οδοντίατρος

13 Οκτωβρίου, 2023


Μια αδιανόητη υπόθεση ιατρικής απάτης από έναν άνδρα που δήλωνε οδοντοτεχνίτης, αλλά παρουσιαζόταν ως οδοντίατρος και λειτουργούσε ιατρείο στην Ηλιούπολη, για να κάνει σφραγίσματα, να τοποθετεί γέφυρες και να προβαίνει σε ιατρικές πράξεις, είδε το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες.«Είμαι οδοντοτεχνίτης και δεν κάνω τέτοιες υπηρεσίες. Έχω οδοντίατρο για αυτό. Τομ ιατρείο έχω ένα χρόνο που …

...�δε το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες.if(typeof ez_ad_units == 'undefined'){ez_ad_units=[];}ez_ad_units.push([[468,60],'alldaynews_gr-box-3','ezslot_11',901,'0','0', 'alldaynews_gr-box-3-0']);if(typeof __ez_fad_position == 'function'){__ez_fad_position('div-gpt-ad-alldaynews_gr-box-3-0');}Ο 51χρονος που κατηγορείται πως έκανε τον οδοντίατρο μίλησε αποκλειστικά στο LIVE NEWS, λέγοντας...

Ο 51χρονος ο οποίος ξεσκεπάστηκε μετά από καταγγελία πολίτη στις Αρχές και παρουσιαζόταν ως οδοντίατρος με ιατρείο στην Ηλιούπολη μιλά αποκλειστικά στο LIVE NEWS.

Μια αδιανόητη υπόθεση ιατρικής απάτης από έναν άνδρα που δήλωνε οδοντοτεχνίτης, αλλά παρουσιαζόταν ως οδοντίατρος και λειτουργούσε ιατρείο στην Ηλιούπολη, για να κάνει σφραγίσματα, να τοποθετεί γέφυρες και να προβαίνει σε ιατρικές πράξεις, είδε το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες.

Ο 51χρονος που κατηγορείται πως έκανε τον οδοντίατρο μίλησε αποκλειστικά στο LIVE NEWS, λέγοντας πως δεν εκτέλεσε καμία ιατρική πράξη πάνω σε ασθενείς.

«Είμαι οδοντοτεχνίτης και δεν κάνω τέτοιες υπηρεσίες. Έχω οδοντίατρο για αυτό. Τομ ιατρείο έχω ένα χρόνο που το άνοιξα. Το οδοντιατρείο στον Πειραιά δεν είναι δικό μου, είναι συνωνυμία. Δεν έχω κάνει κάτι λάθος, οπότε είμαι μια χαρά. Δεν έχω θέμα. Θα αποδείξω ότι δεν έχω κάνει κάτι κακό. Νομίζω είναι αυτές(σ.σ. οι άλλες δύο γυναίκες που τον κατήγγειλαν), δεν είμαι σίγουρος, πρέπει να είναι αυτές που τον σύστησαν να έρθει σε εμάς, στο ιατρείο».

Η δικηγόρος του κατηγορούμενου, Ζωή Σπυροπούλου, μίλησε και εκείνη στο LIVE NEWS για την υπόθεση, υποστηρίζοντας πως ο εντολέας της είχε οδοντίατρο στο ιατρείο του και δεν εκτέλεσε καμία ιατρική πράξη σε ασθενή.

«Η διαδικασία είναι σε εξέλιξη. Ο εντολέας μου αρνείται πως το έκανε αλλά είναι οδοντοτεχνίτης. Αυτό που λέει είναι πως είχε οδοντίατρο. Είναι ένας οικογενειάρχης με ανήλικο παιδί και αυτή τη στιγμή είμαι δύσκολο. Έχει διαρρεύσει το όνομά του και είναι δύσκολο για το παιδί του. Είχε φτιάξει έναν χώρο για να ασκεί το δικό του επάγγελμα και υπήρχε ένας οδοντίατρος. Ο άνθρωπος ισχυρίζεται πως όλα είναι αναληθή».


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.