I’m a celebrity: Αποχώρησε ο Σταμάτης Γαρδέλης

13 Οκτωβρίου, 2023


Ύστερα από μια σειρά δοκιμασιών, ένας διαγωνιζόμενος θα έπρεπε να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο.Στον «τάκο» βρέθηκαν ο Σταμάτης Γαρδέλης, η Στέλλα Γεωργιάδου και ο Νίκος Βαμβακούλας. Όταν ο Γιώργος Λιανός και η Καλομοίρα έδωσαν το σήμα της έναρξης για το τελικό αγώνισμα, τελευταίος ήρθε ο Σταμάτης Γαρδέλης.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

...ια σειρά δοκιμασιών, ένας διαγωνιζόμενος θα έπρεπε να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο.if(typeof ez_ad_units == 'undefined'){ez_ad_units=[];}ez_ad_units.push([[728,90],'alldaynews_gr-box-3','ezslot_3',901,'0','0', 'alldaynews_gr-box-3-0']);if(typeof __ez_fad_position == 'function'){__ez_fad_position('div-gpt-ad-alldaynews_gr-box-3-0');}Στον «τάκο» βρέθηκαν ο Σταμάτης Γαρδέλης, η Στέλλα...

Μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη από το «I’m a celebrity, get me out of here» για λόγους υγείας, σειρά να αποχαιρετήσει το ριάλιτι είχε ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Ύστερα από μια σειρά δοκιμασιών, ένας διαγωνιζόμενος θα έπρεπε να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο.

Στον «τάκο» βρέθηκαν ο Σταμάτης Γαρδέλης, η Στέλλα Γεωργιάδου και ο Νίκος Βαμβακούλας. Όταν ο Γιώργος Λιανός και η Καλομοίρα έδωσαν το σήμα της έναρξης για το τελικό αγώνισμα, τελευταίος ήρθε ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, ο ηθοποιός να αποχωρήσει από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ, που έκανε πρεμιέρα πριν από μόλις δύο ημέρες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.