«Δεν το έκανε κανείς ποτέ καλύτερα από εμένα…» – Τι αποκαλύπτει η Βάσια Τρυφύλλη για το “Ραντεβού στα Τυφλά”

12 Οκτωβρίου, 2023


Για την απουσία της από την τηλεόραση και για το αν οι ηθοποιοί μπορούν να γίνουν παρουσιαστές, μίλησε η Βάσια Τριφύλλη, το πρωί της Πέμπτης 12/10, στο Breakfast@star και στην Μυρσίνη Κόντου, ενώ μεταξύ άλλων σχολίασε τον Μάρκο Σεφερλή ως παρουσιαστή στην εκπομπή Ραντεβου στα Τυφλά, που παρουσίαζε εκείνη παλιότερα.«Μου λείπω από την τηλεόραση. Βλέπω ακόμα και τις διαφημίσεις.» ανέφερε αχρικά.«Τα κ…

...αση. Βλέπω ακόμα και τις διαφημίσεις.» ανέφερε αχρικά.«Τα κρατώ όλα από το Ραντεβού στα Τυφλά. Ακόμα και τα ρούχα μου, που μου κάνουν ακόμα. Ο Μάρκος Σεφερλής μου αρέσει πάντοτε και στα πιο πολλά που έχει κάνει, εκτός από το Ραντεβού στα Τυφλά γιατί νομίζω και συγγνώμη που θα...

Για την απουσία της από την τηλεόραση και για το αν οι ηθοποιοί μπορούν να γίνουν παρουσιαστές, μίλησε η Βάσια Τριφύλλη, το πρωί της Πέμπτης 12/10, στο Breakfast@star και στην Μυρσίνη Κόντου, ενώ μεταξύ άλλων σχολίασε τον Μάρκο Σεφερλή ως παρουσιαστή στην εκπομπή Ραντεβου στα Τυφλά, που παρουσίαζε εκείνη παλιότερα.

Η αποκάλυψη της Βάσιας Τριφύλλη για το “Ραντεβού στα Τυφλά”

«Μου λείπω από την τηλεόραση. Βλέπω ακόμα και τις διαφημίσεις.» ανέφερε αχρικά.

«Τα κρατώ όλα από το Ραντεβού στα Τυφλά. Ακόμα και τα ρούχα μου, που μου κάνουν ακόμα. Ο Μάρκος Σεφερλής μου αρέσει πάντοτε και στα πιο πολλά που έχει κάνει, εκτός από το Ραντεβού στα Τυφλά γιατί νομίζω και συγγνώμη που θα το πω έτσι, ότι δεν το έκανε κανείς ποτέ καλύτερα από εμένα» είπε.

Δείτε επίσης: «Είχα δύο εγκυμοσύνες αλλά…» – Η αποκάλυψη της ηθοποιού για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε

«Δεν μπορώ να το πω, είναι κομμένη αυτή λέξη και αρχίζει από “μι”. Ο ηθοποιός έχει μάθει να εκτίθεται είτε στο θέατρο είτε στο ραδιόφωνο είτε όπου θες ενώπιον ξένων ανθρώπων. Εγώ δεν ξέρω να κάνω καλές συνεντεύξεις. Ξέρω όμως να ακούω. Αν μου δίνεις καλή πάσα, θα ήμουν ζώο να μην την αρπάξω και να γίνει το αλισβερίσι που πρέπει» κατέληξε η Βάσια Τριφύλλη.

Δείτε το βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.