Φλερτ Ατζούν – Μπακοδήμου και σενάριο επιστροφής του «Power of Love»

12 Οκτωβρίου, 2023


Πολύ ψηλά χθες στο twitter το «Celebrity» του Ατζούν θα δούμε βέβαια σε λίγη ώρα εάν αυτό είχε και αντιστοιχία στα ποσοστά τηλεθέασης. Νούμερα που επιζητά διακαώς ο ΣΚΑΪ μετά τις πολύ κακές επιδόσεις των «Πανθέων» που όπως σας έγραψα θα ολοκληρωθούν πρόωρα.  Ο ΣΚΑΪ θα εγκαταλείψει για μια ακόμη φορά τη μυθοπλασία μάλλον οριστικά. Μια πιπεράτη πληροφορία που μου ήρθε χθες αναφέρει πως υπά…

...�ι τα ριάλιτί του είναι μονόδρομος. Για το λόγο αυτό έχουν πέσει στο τραπέζι ιδέες πολλών ριάλιτι για την επόμενη σεζόν. Ή ελαφρών ψυχαγωγικών εκπομπών.   Ο ΣΚΑΪ θα εγκαταλείψει για μια ακόμη φορά τη μυθοπλασία μάλλον οριστικά. Μια πιπεράτη πληροφορία που μου ήρθε χθες αναφέρει...

Πολύ ψηλά χθες στο twitter το «Celebrity» του Ατζούν θα δούμε βέβαια σε λίγη ώρα εάν αυτό είχε και αντιστοιχία στα ποσοστά τηλεθέασης. Νούμερα που επιζητά διακαώς ο ΣΚΑΪ μετά τις πολύ κακές επιδόσεις των «Πανθέων» που όπως σας έγραψα θα ολοκληρωθούν πρόωρα.

 

  • Στον ΣΚΑΪ έχουν καταλάβει πως για να είναι το κανάλι μέσα στο παιχνίδι της τηλεθέασης ο σφιχτός εναγκαλισμός με τον Τούρκο Ατζούν και τα ριάλιτί του είναι μονόδρομος. Για το λόγο αυτό έχουν πέσει στο τραπέζι ιδέες πολλών ριάλιτι για την επόμενη σεζόν. Ή ελαφρών ψυχαγωγικών εκπομπών. 

 

Ο ΣΚΑΪ θα εγκαταλείψει για μια ακόμη φορά τη μυθοπλασία μάλλον οριστικά. Μια πιπεράτη πληροφορία που μου ήρθε χθες αναφέρει πως υπάρχει φλερτ της Μαρίας Μπακοδήμου με τον Ατζούν. Για την επαναφορά του «Power of Love» ή κάποιου άλλου παρόμοιου πρότζεκτ dating reality.

Χαμηλού κόστους πρόγραμμα που βέβαια αν πάρει πράσινο φως θα γυριστεί στην Κωνσταντινούπολη. Είναι μια από τις ιδέες που έχει πέσει στο τραπέζι για το β’ μισό της σεζόν.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.