Φάρμα: «Οι χαζοί όλοι εδώ μαζεύτηκαν» – Νέο έντονο σκηνικό μετά την αποχώρηση του Σπύρου

12 Οκτωβρίου, 2023


Την Τρίτη (10/10) στο επεισόδιο, που προβλήθηκε στη Φάρμα το κοινό παρακολούθησε το πιο έντονο περιστατικό, που έχουμε δει μέχρι σήμερα στο ριάλιτι με τις σκηνές βίας και έντασης να χαρακτηρίζονται ακατάλληλες (δείτε εδώ).Οι διαφωνίες και οι εντάσεις συνεχίστηκαν την Τετάρτη (11/10) ανάμεσα στο Γιώργο και το Χρήστο με τον πρώτο ως αγρότης να χάνει τον έλεγχο, που ο συμπαίκτης του δε μπορεί να ακολ…

...ουθήσει τις αγροτικές εργασίες.Νέος τσακωμός στο σημερινό (11/10) επεισόδιο της ΦάρμαςΟ Γιώργος από τη μεριά του τον χαρακτήρισε ''τουρίστα'', ενοχλείται, που τον βλέπει να πηγαίνει στο στάβλο με τις παντόφλες και που ανήκει στο συγκεκριμένο παιχνίδι και δεν ξέρει ποια είναι η...

Την Τρίτη (10/10) στο επεισόδιο, που προβλήθηκε στη Φάρμα το κοινό παρακολούθησε το πιο έντονο περιστατικό, που έχουμε δει μέχρι σήμερα στο ριάλιτι με τις σκηνές βίας και έντασης να χαρακτηρίζονται ακατάλληλες (δείτε εδώ).

Οι διαφωνίες και οι εντάσεις συνεχίστηκαν την Τετάρτη (11/10) ανάμεσα στο Γιώργο και το Χρήστο με τον πρώτο ως αγρότης να χάνει τον έλεγχο, που ο συμπαίκτης του δε μπορεί να ακολουθήσει τις αγροτικές εργασίες.

Νέος τσακωμός στο σημερινό (11/10) επεισόδιο της Φάρμας

Ο Γιώργος από τη μεριά του τον χαρακτήρισε ”τουρίστα”, ενοχλείται, που τον βλέπει να πηγαίνει στο στάβλο με τις παντόφλες και που ανήκει στο συγκεκριμένο παιχνίδι και δεν ξέρει ποια είναι η βρώμη.

Τα σχόλια στο twitter για το βίαιο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Σπύρο

Την Τρίτη (10/10) παρακολουθήσαμε ένα αρκετά ”βίαιο” επεισόδιο στη Φάρμα με τον Σπύρο Πολύζο να είναι πρωταγωνιστής σε αυτό! Όλα ξεκίνησαν από τον τραμπουκισμό του στον Γιώργο (δείτε εδώ) κάτι, που τον έκανε να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Ο 29χρονος Σπύρος από την Κέρκυρα και οι ακραίες συμπεριφορές του στο παιχνίδι έγιναν νούμερο ένα θέμα συζήτησης στο twitter με τους χρήστες να είναι όλοι κατά του χαρακτήρα του, της στάσης του, ακόμα και του τρόπου, που αποχώρησε από τη Φάρμα.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.