Τρομερός καβγάς ανάμεσα σε Γαρδέλη – Ξιαρχό: «Μη σε φτύσω μεσ’ το στόμα και σ’αρέσει και η γεύση μου»

12 Οκτωβρίου, 2023


Οι παίκτες του νέου ριάλιτι «I’m a celebrity get me out of here» ξεκίνησαν με πολλή ενέργεια και αποφασιστικότητα. Από το πρώτο λεπτό, προσφέρουν μια άκρως δραματική εμπειρία στους τηλεθεατές, με τον πρώτο καβγά να έρχεται σαν ένα ξεχωριστό “καλημέρα”.Η ένταση ξεκίνησε από την πρώτη στιγμή στο ριάλιτι “I’m a celebrity get me out of here”, με τους παίκτες να ανταλλάσσουν προσβολές και να διαπληκτίζ…

...ονται έντονα. Μόλις οι διαγωνιζόμενοι απομακρύνθηκαν από τον Γιώργο Λιανό και την Καλομοίρα, οι πρώτες αντιπάθειες ξέσπασαν αμέσως. Στο πρώτο επεισόδιο, κυρίαρχος ήταν ο Τάσος Ξιαρχό, που δεν σταμάτησε να εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για τον Σταμάτη Γαρδέλη με τα σχόλιά του....

Οι παίκτες του νέου ριάλιτι «I’m a celebrity get me out of here» ξεκίνησαν με πολλή ενέργεια και αποφασιστικότητα. Από το πρώτο λεπτό, προσφέρουν μια άκρως δραματική εμπειρία στους τηλεθεατές, με τον πρώτο καβγά να έρχεται σαν ένα ξεχωριστό “καλημέρα”.

Η ένταση ξεκίνησε από την πρώτη στιγμή στο ριάλιτι “I’m a celebrity get me out of here“, με τους παίκτες να ανταλλάσσουν προσβολές και να διαπληκτίζονται έντονα. Μόλις οι διαγωνιζόμενοι απομακρύνθηκαν από τον Γιώργο Λιανό και την Καλομοίρα, οι πρώτες αντιπάθειες ξέσπασαν αμέσως. Στο πρώτο επεισόδιο, κυρίαρχος ήταν ο Τάσος Ξιαρχό, που δεν σταμάτησε να εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για τον Σταμάτη Γαρδέλη με τα σχόλιά του. “Δεν θέλω να ακούσω άλλη φορά αυτήν την αρχαία ιστορία που έχεις εμμονή! Έχω βαρεθεί! Πάρε έναν κίονα και κάτσε επάνω, άντε πια”, φώναξε, μεταξύ άλλων, ο χορογράφος προς τον δημοφιλή ηθοποιό.

Δεν θα τα παίξουν όλα αυτά γιατί είσαι βαρετός

«Ποιος Πλούτος, Ήφαιστος, Ηφαιστίωνας και Άρης; Δεν θα τα παίξουν όλα αυτά γιατί είσαι βαρετός! Μη σε φτύσω μεσ’ το στόμα τώρα… Μη σε φτύσω μεσ’ το στόμα και θα σ’ αρέσει η γεύση μου, έλα» συνέχισε ο Τάσος Ξιαρχό προκαλώντας, εύλογα, την αντίθεση κάποιων συμπαικτών του.

«Θες να παίζουμε συνέχεια αυτά που παίζει η τηλεόραση; Θα τα κόψουν όμως… Που παίζουν Κασσελάκη ας πούμε και Τάιλερ; Θες να παίζουμε αυτό;» ρώτησε, με τη σειρά του ο Σταμάτης Γαρδέλης για να σπεύσει ο χορογράφος να του πάρει το φουλάρι του και να το πετάξει μακριά.

«Θεωρώ ότι έγινε εξεπίτηδες προκειμένου να δημιουργήσει μια αναστάτωση στον Τάσο λίγο πριν από τον αγώνα μιας και είναι συναγωνιστές στο συγκεκριμένο αγώνισμα και ήθελε να προκαλέσει» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ραχήλ Μακρή στην κάμερα του Celebrity.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.