«Μαϊμού» οδοντίατρος στην Ηλιούπολη: «Έπεφταν αμέσως τα σφραγίσματα» – Ξεσπούν τα θύματά του

12 Οκτωβρίου, 2023


Ξεσπούν τα θύματα του «μαϊμού» οδοντίατρου στην Ηλιούπολη αναφέροντας πως «τα σφραγίσματα έπεφταν αμέσως».«Προσποιούνταν τον οδοντίατρο, ενώ δεν ήταν», ανέφερε στο MEGA o Aλέξης Παπαδόπουλος, θύμα του ψευτογιατρού. Η καταγγελία του κ. Παπαδόπουλου ήταν εκείνη που δρομολόγησε τη σύλληψη του 50χρονου. Είχαν προηγηθεί αλλεπάλληλες επισκέψεις σε αυτό το ιατρείο και, όπως λέει, σκηνές που τον έβαλαν σε…

... σκέψεις. Στον αντίποδα ένας άλλος οδοντίατρος φτιάχνει δωρεάν τα δόντια φτωχών ανθρώπων και μοιράζει χαμόγελα ευτυχίας.«Ήταν κακότεχνος γενικά σε όλα. Μία σειρά πολλών σφραγισμάτων που κατέρρεαν αμέσως, με έπεισε ότι ήταν η κακή ποιότητα των δοντιών μου» είπε ο κ. Παπαδόπουλος....

Ξεσπούν τα θύματα του «μαϊμού» οδοντίατρου στην Ηλιούπολη αναφέροντας πως «τα σφραγίσματα έπεφταν αμέσως».

«Προσποιούνταν τον οδοντίατρο, ενώ δεν ήταν», ανέφερε στο MEGA o Aλέξης Παπαδόπουλος, θύμα του ψευτογιατρού. Η καταγγελία του κ. Παπαδόπουλου ήταν εκείνη που δρομολόγησε τη σύλληψη του 50χρονου. Είχαν προηγηθεί αλλεπάλληλες επισκέψεις σε αυτό το ιατρείο και, όπως λέει, σκηνές που τον έβαλαν σε σκέψεις. Στον αντίποδα ένας άλλος οδοντίατρος φτιάχνει δωρεάν τα δόντια φτωχών ανθρώπων και μοιράζει χαμόγελα ευτυχίας.

«Ήταν κακότεχνος γενικά σε όλα. Μία σειρά πολλών σφραγισμάτων που κατέρρεαν αμέσως, με έπεισε ότι ήταν η κακή ποιότητα των δοντιών μου» είπε ο κ. Παπαδόπουλος. Ο ψευτογιατρός τον διαβεβαιώνει πως όλα θα πάνε καλά, αλλά τα προβλήματα όχι μόνο συνεχίζονται, αλλά εντείνονται με το πέρασμα των ημερών.

«Έσπασε το από κάτω δόντι, δημιουργήθηκαν κύστες που είχαν ”φάει” το οστό της γνάθου», περιέγραψε στο MEGA το θύμα του ψευτογιατρού.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.