Fame Story: Μετά τη Σολωμού, τον Fipster & τον Νίνο έρχεται ο Ντάφυ – Επικές αντιδράσεις με την είσοδο του Τριαντάφυλλου στο σπίτι

12 Οκτωβρίου, 2023


Από την πρεμιέρα του Fame Story μέχρι σήμερα έχουμε δει η παραγωγή να επιφυλάσσει εκπλήξεις τόσο στο κοινό, όσο και στους συμμετέχοντες με αυτή, που ακολουθεί το βράδυ της Τετάρτης (11/10) να μην έχει προηγούμενο.Ο λόγος για την είσοδο του Τριαντάφυλλου στην ακαδημία λίγο μετά από αυτή του Νίνο, που άφησε τους διαγωνιζόμενους με ανοιχτό το στόμα (δείτε εδώ την άφιξη του στο σπίτι του Fame Story).M…

...� είσοδος του Τριαντάφυλλου στο Fame StoryMέσα από το trailer, που κυκλοφόρησε για το νέο επεισόδιο της Τετάρτης (11/10) στο Fame Story βλέπουμε, πως ο ερχομός του Ντάφυ αποτελεί κάτι σαν έκπληξη από τον Νίκο Κοκλώνη με τις αντιδράσεις των παιδιών να είναι απολαυστικές.Η εκρηκτική είσοδος της...

Από την πρεμιέρα του Fame Story μέχρι σήμερα έχουμε δει η παραγωγή να επιφυλάσσει εκπλήξεις τόσο στο κοινό, όσο και στους συμμετέχοντες με αυτή, που ακολουθεί το βράδυ της Τετάρτης (11/10) να μην έχει προηγούμενο.

Ο λόγος για την είσοδο του Τριαντάφυλλου στην ακαδημία λίγο μετά από αυτή του Νίνο, που άφησε τους διαγωνιζόμενους με ανοιχτό το στόμα (δείτε εδώ την άφιξη του στο σπίτι του Fame Story).

Η είσοδος του Τριαντάφυλλου στο Fame Story

Mέσα από το trailer, που κυκλοφόρησε για το νέο επεισόδιο της Τετάρτης (11/10) στο Fame Story βλέπουμε, πως ο ερχομός του Ντάφυ αποτελεί κάτι σαν έκπληξη από τον Νίκο Κοκλώνη με τις αντιδράσεις των παιδιών να είναι απολαυστικές.

Η εκρηκτική είσοδος της Μαρίας Σολωμού στην ακαδημία

Την Τρίτη (3/10) προβλήθηκε το νέο επεισόδιο για το Fame Story με τους παίκτες να έρχονται αντιμέτωποι με την εκκεντρική είσοδο της Μαρίας Σολωμού, η οποία θα είναι η καθηγήτρια θεατρικής έκφρασης (δείτε εδώ τους υπόλοιπους καθηγητές).

Η Σολωμού έκανε την πρώτη της εμφάνιση λοιπόν με βερμούδα, τοπάκι και παντόφλες, τις οποίες έβγαλε πολύ σύντομα, καθώς άρχισε να περιφέρεται στην αίθουσα ξυπόλητη.

Η ίδια συστήθηκε στους μαθητές της και τόνισε, πως δε θα ήθελε να τη λένε ”κυρία Μαρία” αλλά ”κυρία Σολωμού” και μάλιστα ξεκαθάρισε, πως δεν τα πηγαίνει καλά με τα ονόματα και έτσι θα τους φωνάζει όλους ”αγάπες”.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.