I’m a Celebrity…Get Me Out of Here: Αποχωρεί οικειοθελώς η Δήμητρα Αλεξανδράκη – Δεν άντεξε έντομα και ερπετά

11 Οκτωβρίου, 2023


Το βράδυ της Τετάρτης (11/10) προβλήθηκαν τα πρώτα πλάνα από την πρεμιέρα του ”I’m a Celebrity…Get Me Out of Here” με τον Γιώργο Λιανό και την Καλομοίρα να ψάχνουν μέσα στη ζούγκλα, που είναι η βίλα τους!Στη συνέχεια, αφού οι παρουσιαστές τακτοποιήθηκαν είδαμε να αναλαμβάνουν δράση και να βλέπουν από μακριά έναν έναν τους παίκτες, που αιχμαλώτισαν να αποκαλύπτονται σε εκείνους, αλλά και στο τηλε…

οπτικό κοινό. Διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr.Το διαβάσαμε εδώ

Το βράδυ της Τετάρτης (11/10) προβλήθηκαν τα πρώτα πλάνα από την πρεμιέρα του ”I’m a Celebrity…Get Me Out of Here” με τον Γιώργο Λιανό και την Καλομοίρα να ψάχνουν μέσα στη ζούγκλα, που είναι η βίλα τους!

Στη συνέχεια, αφού οι παρουσιαστές τακτοποιήθηκαν είδαμε να αναλαμβάνουν δράση και να βλέπουν από μακριά έναν έναν τους παίκτες, που αιχμαλώτισαν να αποκαλύπτονται σε εκείνους, αλλά και στο τηλεοπτικό κοινό. Διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.