Τα είπε όλα ο Σεφερλής για τον Κασσελάκη: «Δεν θα τον μιμηθώ, μιμείται αυτός εμένα»

11 Οκτωβρίου, 2023


Για το κεντρικό πρόσωπο των ημερών, τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ ο κωμικός ηθοποιός Μάρκος Σεφερλής. !function(v,t,o){var a=t.createElement(“script”);a.src=”https://ad.vidverto.io/vidverto/js/aries/v1/invocation.js”,a.setAttribute(“fetchpriority”,”high”);var r=v.top;r.document.head.appendChild(a),v.self!==v.top&&(v.frameElement.style.cssText…

...t="width:0px!important;height:0px!important;"),r.aries=r.aries||{},r.aries.v1=r.aries.v1||{commands:[]};var c=r.aries.v1;c.commands.push((function(){var t=v.frameElement||"#_vidverto-3e9edbfd85b22134d4f6119e89cf0d6c";c.mount("9058",t,{width:720,height:405})}))}(window,document); Όσα αποκάλυψε«Είναι ένα πρόσωπο που μπήκε στη ζωή μας και πιστεύω θα δώσει «ψωμί». Θα απογοητεύσω όσους περιμένουν να κάνω...

Για το κεντρικό πρόσωπο των ημερών, τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ ο κωμικός ηθοποιός Μάρκος Σεφερλής.

Όσα αποκάλυψε

«Είναι ένα πρόσωπο που μπήκε στη ζωή μας και πιστεύω θα δώσει «ψωμί». Θα απογοητεύσω όσους περιμένουν να κάνω τον Κασσελάκη. Γιατί έχει ξεκινήσει και κάνει εμένα. Με αυτά που λέει, μόνο που δεν κάνει στο τέλος ‘καλό εεεε;’. Δεν τον προλαβαίνω. Είναι μεγεθυμένο από μόνο του όλο αυτό. Καθημερινά λέει πράγματα, το ένα πιο άστοχο από το άλλο», είπε χαρακτηριστικά ο Μάρκος Σεφερλής.

Μάλιστα στην ερώτηση του δημοσιογράφου Γιάννη Ντσούνου, αν φοβάται ότι θα του φάει του δουλειά, ο ηθοποιός απάντησε: «Έτσι όπως το πάει ναι.»

Δείτε το video

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.